Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Tschechien
Tel: 606500775
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Kontaktperson: Alena Navrátilová
Logo Rosmarina
Restaurant
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Sezonní práce
Eintritt nach Vereinbarung

Hledáme nového člena do našeho týmu na pozici recepční sportovní recepce ve sportovním areálu Rosmarina v Praze 12 Modřanech. Tato pracovní pozice je ideální pro studenty nebo jednotlivce hledající brigádu v období od března do listopadu v odpoledních hodinách. Pokud máte zájem o práci v příjemném prostředí sportovního areálu, pak hledáme právě vás!

Stellenbeschreibung

Přátelské přivítání návštěvníků a hostů sportovního areálu na recepci. Poskytování informací o službách, cenách a aktuálních akcích. Zajištění plynulé komunikace s návštěvníky a řešení jejich dotazů. Správa rezervací a evidenčních údajů. Spolupráce s ostatními členy týmu na zajištění optimálního chodu areálu.

Stellenanforderung

Příjemné a komunikativní vystupování. Schopnost pracovat v týmu. Zkušenosti v oblasti recepce jsou vítány, ale nejsou podmínkou.

Wir bieten

Práci v moderním a přátelském prostředí sportovního areálu. Pracovní dobu v odpoledních hodinách převážně ve všední dny.

Das Inserat Recepční sportovní recepce wurde nicht zu den Favoriten gespeichert. Melden Sie sich bitte an.
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.