Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Tschechien
Tel: 606500775
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Kontaktperson: Alena Navrátilová
Logo Rosmarina
Restaurant
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Sezonní práce
Eintritt nach Vereinbarung

Hledáme nového člena do našeho týmu na pozici recepční sportovní recepce ve sportovním areálu Rosmarina v Praze 12 Modřanech. Tato pracovní pozice je ideální pro studenty nebo jednotlivce hledající brigádu v období od března do listopadu v odpoledních hodinách. Pokud máte zájem o práci v příjemném prostředí sportovního areálu, pak hledáme právě vás!

Stellenbeschreibung

Přátelské přivítání návštěvníků a hostů sportovního areálu na recepci. Poskytování informací o službách, cenách a aktuálních akcích. Zajištění plynulé komunikace s návštěvníky a řešení jejich dotazů. Správa rezervací a evidenčních údajů. Spolupráce s ostatními členy týmu na zajištění optimálního chodu areálu.

Stellenanforderung

Příjemné a komunikativní vystupování. Schopnost pracovat v týmu. Zkušenosti v oblasti recepce jsou vítány, ale nejsou podmínkou.

Wir bieten

Práci v moderním a přátelském prostředí sportovního areálu. Pracovní dobu v odpoledních hodinách převážně ve všední dny.

Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.