V hOSTu vaříme z toho nejlepšího, co je tady dostupné. Žádné kompromisy, žádné zkratky. Suroviny vybíráme pečlivě a s respektem – maso si vozíme z Toskánska a Piemontu, šunky a sýry z Rovereta. Domácí pasta, čerstvé ryby, stařené hovězí steaky.
Chceme v kuchyni někoho, kdo má tenhle přístup v sobě – čistotu chutí, respekt k surovinám a radost z řemesla.
Příprava jídel à la carte dle sezónního menu
Práce s čerstvými a kvalitními surovinami (čerstvé ryby, domácí pasta, vyzrálé maso)
Dodržování vysokého standardu při prezentaci pokrmů
Aktivní podíl na vývoji menu a denní nabídky
Zodpovědnost za svěřený úsek kuchyně
Práce v menším, sehraném týmu s přímým kontaktem s majitely
Zkušenosti na obdobné pozici (ideálně v restauraci zaměřené na středomořskou kuchyni)
Zájem o gastronomii, kvalitu a neustálé zlepšování
Samostatnost, pečlivost a smysl pro detail
Ochotu učit se a pracovat týmově
Zodpovědnost, dochvilnost a férový přístup
Práci v kuchyni, kde se vaří poctivě a s radostí
Stabilní tým a férové jednání
Vaříme od 11:00 do 22:00 (Směna 10:00 - 22:30)
Směny standardně krátký dlouhý týden, v případě potřeby individuální domluva
V kuchyni 2-3 kuchaři na směně