Bread Society je řemeslná pekárna v srdci pražských Košíř, kde se snoubí francouzská pekařská tradice s lokálními surovinami a poctivým řemeslem. Naším cílem je vytvářet pečivo, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. V naší nabídce najdete kvasový chléb, bagety, croissanty, pain au chocolat, choux, makronky, danishe s ovocem, skandinávskou semlu, kardamomové motance a české kynuté buchty a koláče.
Adresa provozovny je v Naskové 1189/1, Praha 5 Košíře
Náš ideální kandidát na pekaře bude zodpovědný a bude připravovat:
- těsta na chleby, bagety, kynutá těsta na croissants a koláče
- bude dodržovat stanovené postupy a dbát na přesnost odměřených surovin
- u chleba by měl znát/nacítit konzistenci těsta a případně jej pomocí vody upravit tak, aby bylo výsledný produkt skvělý po upečení
- udržovat a zajišťovat pracovní prostředí v čistotě, dodržovat bezpečnost práce, norem a hygieny
- spolupracuje s týmem na dotváření a vývoji nových receptur
- kontrola a zapisování zásob
- smysl pro detail, vzhled a výslednou chuť
- předchozí zkušenost na obdobné pozici nutná
- silná motivace, přesnost a spolehlivost a dobrá pracovní morálka
- schopnost samostatné práce
- platové podmínky dle zkušenosti
- pouze denní směny
- káva v průběhu dne a oběd
- zaměstnanecké slevy na pečivo a koloniál
- školení
- přátelské a podpůrné pracovní prostředí
- zázemí nové výrobny
- 20 dnů dovolené