Kunsthalle Praha Services, s.r.o.

Klárov 132/5
110 00 Praha 1, Česká republika
Tel: 605256962
URL: https://www.kunsthallepraha.org
Kontaktní osoba: Dagmar Klimtova
Logo Kunsthalle Praha Services, s.r.o.
Muzeum
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
50 000 - 60 000
Čeština
MS Excel, MS Word
Nástup Dohodou

Máte vztah k moderní gastronomii, chcete pracovat v příjemném a neformálním kolektivu v krásném prostředí galerie Kunsthalle se špičkově vybavenou kuchyní? Pokud ano, čtěte dál.

Jste profesionál/ka se zkušenostmi

kuchař/ka, která využívá moderní postupy při přípravě pokrmů, jenž nápaditě prezentuje motivovaný pracant s citem pro zdravý a moderní styl gastronomie osobnost, která má chuť a elán rozvíjet koncept kuchyně, přicházet s novými myšlenkami, návrhy a recepty

Tak je to pozice právě pro Vás!

Požadujeme:

minimálně 3 roky praxe na pozici zástupce šéfkuchaře, zahraniční praxe vítána dobrá orientace v ekonomice provozu (rozumí číslům a kalkulacím) výborné kuchařské dovednosti, cit pro chuť kreativita a inovativnost PC MS office

Co budete mít na starosti

přípravu, výdej i dohled nad úpravou, podávání studených a teplých jídel podílení na sestavování jídelního lístku a vytváření sezónní a obědové nabídky tvorbu receptur a kalkulací jednotlivých pokrmů objednávku zboží, dohled na jeho přejímku a skladování znát a dodržovat hygienické předpisy platné pro provoz kuchyně (HACCP)

Nabízíme:

·       mzdu včetně všech zákonných příplatků na výplatní pásce

·       20 dní placené dovolené

·       jídlo na pracovišti zdarma

·       menší kolektiv zaměstnanců

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.