The JULIUS

Senovážné náměstí 3
110 00 Praha 1, Česká republika
Tel: 737 782 366
URL: https://thejulius.eu
Kontaktní osoba: Nikola Drápaláková
Logo The JULIUS
Hotel
Praha 1
Hlavní pracovní poměr
Angličtina, Čeština
Nástup Ihned

The Julius Prague

The Julius je nová servisovaná rezidence, která nabízí "pocit domova" pro moderního cestovatele. Společnost The Julius, kterou založila rodina Julius Meinl, je náš první krok do světa cestování. Čerpá z našeho 160letého dědictví služeb, kvality a inovací. Naše rezidence, která nabízí pohostinnost nové generace, byla navržená podle nejvyššího možného standardu, který vyvažuje apartmánové bydlení s pětihvězdičkovým servisem hotelového typu. Ať už se jedná o pobyt na jednu noc nebo jeden měsíc, naši hosté zažijí nadčasový standard evropské pohostinnosti poskytované prostřednictvím moderního myšlení a najdou místo, které bude ve městě považovat za domov.

Náplň práce

Brasserie

Do mladého perspektivního týmu hledáme spolupracovníky, kteří se budou podílet na založení nového gastronomického projektu na pražském trhu. Brasserie je gastronomický provoz The Julius Prague. Staňte se součástí našeho týmu: provedeme vás naším konceptem a naučíme vás detaily vysoce kvalitních služeb.

Brasserie nabízí snídaně formou bufetu, polední menu, á la carte menu, bar a rauty.

Jste člověk s pozitivním přístupem k zákaznickému servisu a jste nadšeni z toho, že jste součástí projektu pohostinství nové generace.

Hledané pozice:

Snídaňový číšník / servírka Odpolední číšník / servírka v restauraci

Požadujeme

Komunikativnost, zodpovědnost a flexibilitu, zájem o osobní rozvoj v gastronomickém směru, jazykové znalosti – český a anglický jazyk, ostatní výhodou čistý trestní rejstřík, znalost pokladního systému Storyous výhodou, zaměření na zákazníka.

Nabízíme

Nabízíme:

práce pro spolehlivou rodinnou firmu House of Julius Meinl se 160letou tradicí, spolupráce na vývoji nově otevřeného gastronomického konceptunové a profesionální gastro vybavení, progresivní platové ohodnocení, personální stravování zdarma, profesionální trénink, kariérní postup, příspěvek na multisport kartu.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.