Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Česká republika
Tel: 608227665
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Kontaktní osoba: Aleš Hospodářský
Logo Rosmarina
Restaurace
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Hlavní pracovní poměr
Čeština
Nástup Dohodou

Do restaurace Rosmarina umístěné na krásné 70ti metrové lodi zakotvené na Vltavě v Praze 4 - Modřanech hledáme Kuchaře/ku teplé kuchyně,studené kuchyně, grilu na hlavní pracovní poměr, možno i brigádně

Rosmarina je moderní restaurace s otevřenou kuchyní, venkovní krytou terasou, sezónním bistrem a unikátním eventovým prostorem ve sportovně-rekreačním areálu umístěném na oblíbené vltavské cyklotrase A2.

Náplň práce

Příprava teplých/studených pokrmů podle receptur a standardů s důrazem na vizuální prezentaci a jedinečnost. Spolupráce s týmem kuchyně na udržení vysoké úrovně gastronomických standardů. Dodržování hygienických norem a bezpečnostních postupů.

Požadujeme

Zkušenosti v oboru, ideálně na podobné pozici, není však podmínkou. Kreativní přístup k vaření a schopnost pracovat v rychlém prostředí. Ochotu pracovat v týmu a flexibilitu v pracovní době.

Nabízíme

Stabilní pracovní místo v exkluzivní restauraci s vynikajícím renomé. Možnost profesního rozvoje.  Inspirativní pracovní prostředí a moderní vybavení kuchyně. Nástup dle dohody


Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.