Orea Resort Horal

Svatopetrská 280
543 51 Špindlerův Mlýn, Česká republika
URL: https://www.orearesorthoral.cz/
Kontaktní osoba: Adéla Suchá
Logo Orea Resort Horal
Hotel
Špindlerův Mlýn
Hlavní pracovní poměr
35.000 - 42.000 Kč / hrubé pří
Angličtina, Čeština
Nástup Dohodou, Ihned

-> U nás je vše oficiálně na výplatní pásce. Na této pozici můžete dosáhnout celkových hrubých příjmů 35.000 - 42.000 Kč. <-

Chtěli byste pracovat v designovém hotelu, každý den si užívat krásného výhledu na údolí Svatého Petra a zároveň být každý den ve středu dění a prohloubit svou praxi v oblasti hotelnictví?

V tom případě čtěte dále, protože hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici F&B Supervisor do OREA Resortu Horal**** ve Špindlerově Mlýně.

_________________________________________

Co má u nás F&B Supervisor na starosti?

F&B Supervisor je v týmu našeho F&B Managera a Resident Managera. Dohlíží na bufetové snídaně a večeře, na lobby bar, v mezičase řeší provozní záležitosti nebo se věnuje administrativním úkonům. Konkrétně tedy:

Stará se, aby se naši hosté cítili příjemně a měli vše, co potřebují ke spokojenosti.

Dohlíží na dodržování našich standardů na všech střediskách, zejména na restauraci a baru.

Během jeho směny řeší záležitosti provozního charakteru.

Zvládá administrativní agendu, která tvoří podstatnou část náplně práce - převážně práce s Excelem/Wordem, vyhledávání a objednávky nových produktů (např. prostírky), zadávání docházek do našeho systému, zajišťování podkladů od brigádníků atd.

_________________________________________

Koho hledáme?

Zejména pozitivního člověka, který se bude chtít neustále učit a zdokonalovat.

Praxi v F&B samozřejmě vítáme. Napište nám o Vaší praxi více, zda jste pracovali za barem, umíte latte art, máte znalost vín / zda jste pracovali v restauraci, jaká byla Vaše náplň práce, co jste měli na starosti apod. Nebojte se nám ozvat, i když Vaše praxe nebude natolik obsáhlá.

Je nutné, abyste zvládli plynule komunikovat v anglickém jazyce. Jakýkoli další jazyk (zejména němčina, polština, ruština) pro vás bude velikou výhodou.

 ________________________________________

Co dalšího můžeme nabídnout?

Balíček OREA benefitů po zkušební době (sleva 40 % na F&B služby v rámci celé sítě OREA, cafeteria systém, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na rekreaci pro děti, systém na finanční zálohy Advanto, odměna za doporučení kolegy atd.)

Pobyty na všech hotelech OREA pouze za 250 Kč / osobu / noc! Můžete využívat Vy i Vaše blízká rodina.
Stravování na hotelu zdarma (snídaně, obědy, večeře)
Možnost ubytování (1.500 Kč měsíčně)
Fitness centrum, SPA
Firemní večírky, teambuildingy, grilovačky

Mzdové ohodnocení dle praxe a dovedností - upřesníme si na případném pohovoru. Kromě pěkné základní mzdy jsou samozřejmostí veškeré zákonné příplatky a také jasně nastavené měsíční odměny, na kterých se tu podílíme všichni jako tým!

_________________________________________

Proč pracovat právě u nás?

Budete pracovat v designovém 4hvězdičkovém hotelu s nádherným výhledem na údolí sv. Petra.

Preferujeme dlouhodobé pracovní vztahy. I proto nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou po uplynutí zkušební doby.

Získáte cenné zkušenosti z horského resortu s vyšší kapacitou pokojů.

 _________________________________

Pokud vás pozice F&B Supervisora zaujala, klikněte na tlačítko ,,Odeslat odpověď“ a pošlete nám svůj životopis. Budeme rádi i za motivační dopis. Těšíme se!

Orea Resort Horal

Do nově zrekonstruovaného hotelu Horal hledáme pozitivní kolegy a kolegyně. Máte jedinečnou možnost stát se součástí nového energického týmu hotel Horal****.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.