Orea Resort Horizont

Pancíř 126
340 04 Železná Ruda, Česká republika
Tel: +420601346899
URL: http://www.resorthorizont.cz/cz/
Kontaktní osoba: Romana Sýkorová
Logo Orea Resort Horizont
Hotel
Železná Ruda
Hlavní pracovní poměr
Čeština
Nástup Dohodou, Ihned

Chtěli byste pracovat v horském resortu uprostřed nádherné přírody a zároveň být součástí skvělého týmu našeho zkušeného šéfkuchaře Marka Bendla a prohloubit svou praxi v oblasti kulinářských trendů?

V tom případě čtěte dále, protože hledáme nového kolegu na pozici kuchař / kuchařka do OREA Resortu Horizont**** na Šumavě.

Náplň práce

CO MÁ U NÁS TAKOVÝ KOLEGA NA STAROSTI??

Připravuje pokrmy ze studené i teplé kuchyně.Má možnost podílet se na nových menu, pokud má zájem a nápady.Expedici pokrmů, skladování pokrmů.Ke své práci přistupuje pečlivě a zodpovědně.Zajištění skladování potravin a sledování lhůt trvanlivosti.Dodržování čistoty na pracovišti v souladu s hygienickými předpisy.Dodržování technologie přípravy, jednotného servisu pokrmů a zásad hospodárnosti na pracovišti.

Požadujeme

KOHO HLEDÁME?

Zejména pozitivního člověka, kterého gastro obor baví a chce se v něm neustále zdokonalovat.Výuční list a praxi v oboru.Zkušenost z většího hotelového provozu výhodou.Vysoké pracovní nasazení.Spolehlivost a flexibilitu.Samostatnost a spolehlivost.

Nabízíme

CO DALŠÍHO MŮŽEME NABÍDNOUT?

Skvělý tým, který si vzájemně pomáhá.Co bude třeba Vás naučíme.Budete součástí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb.Hlavní poměr na dobu neurčitou.Zajímavé finanční ohodnocení.Příležitost kariérně růst a prostor pro seberealizaci.

Co Vám můžeme za práci u nás nabídnout?

Skvělý tým, který si vzájemně pomáhá. Co bude třeba Vás naučíme.Budete součástí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb.Hlavní poměr na dobu neurčitou.Měsíční výkonnostní odměny ve výši až 20 %.Stravování na pracovišti zdarma během směny (snídaně, obědy, večeře).Možnost ušetřit za nájem a ubytovat se u nás za 500 Kč měsíčně.Pobyty na všech hotelech OREA pouze za 270 Kč / osobu / noc! Můžete využívat Vy i Vaše blízká rodina a navíc máte znatelné slevy na F&B služby. Můžete si tedy užívat našich krásných hotelů za velmi přívětivých podmínek :-)Sleva ve výši 40% na stravování v rámci OREA HOTELS & RESORTS.Benefity formou Cafeterie.Odměny za odpracované roky.Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1.000,- Kč.Příspěvek na rekreaci pro děti ve výši 1.500,- Kč/rok.Advanto - systém na vybírání záloh.Odměna za doporučení nového kolegy nebo kolegyně na pracovní poměr.Náborová odměna 20 000 KčV neposlední řadě pěkné finanční ohodnocení.

Preferujeme dlouhodobé pracovní vztahy, protože je pro nás důležité dát dohromady kolektiv lidí, kteří se navzájem znají, mohou se na sebe spolehnout a jako bonus spolu rádi tráví i volný čas. I proto nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou po uplynutí zkušební doby.

Naše společnost se o všechny své zaměstnance dobře postarala i během pandemie, hotel jsme otevírali se stejným týmem. Protože na našich zaměstnancích nám opravdu záleží.

Pokud vás pozice KUCHAŘ/KA zaujala, klikněte na tlačítko ,,Odpovědět“ a pošlete nám svůj životopis. Pokud připojíte i krátký motivační dopis, bude to pro obě strany bonus :-) Budeme se těšit!

Orea Resort Horizont

Orea Resort Horizont**** nabízí svým hostům bezplatné využití svého wellness areálu s bazénem, vířivkou, fitness centrem, soláriem a římskými lázněmi. Ubytovat se mohou ve 117 komfortních pokojích a k dispozici mají hotelovou restauraci se stravováním formou bufetu, lobby bar s letní terasou a konferenční sály.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.