gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Sophia Loren (88) otevřela vlastní podnik

Sophia Loren (88) otevřela vlastní podnik

Italská herečka Sophia Lorenová, která minulý měsíc oslavila 88. narozeniny, otevřela v Miláně restauraci, která nese její jméno. Podnik Sophia Loren Restaurant se nachází v centru města, v ulici Via Cesare Cantù, zhruba 25 minut pěšky z hlavního náměstí Piazza del Duomo. Informoval o tom italský tisk.

 

https://www.sophialorenrestaurant.com/

 

Oscarovou herečku při otevření podniku přivítali fanoušci. Na červeném koberci ji doprovázel podnikatel Luciano Cimmino, který do podniku investoval. Po loňském otevření obdobné restaurace ve Florencii je to již druhý podnik v Itálii, který se po filmové hvězdě jmenuje.

 

https://www.sophialorenrestaurant.com/

 

Nová restaurace o rozloze 400 metrů čtverečních je rozdělena do tří hlavních místností. Jedna je vyhrazena koktejlovému a vinnému baru, další dvě restauraci s venkovní terasou a 150 místy k sezení. Nabízí se zde tradiční italské menu, na němž mají přednost pokrmy z Neapole, kde Lorenová vyrůstala. Podobný koncept nabízí i restaurace ve Florencii.

 

https://www.sophialorenrestaurant.com/

 

"Ve svém životě jsem měla mnoho vášní, jednou z nich je bezpochyby jídlo," cituje Lorenovou web restaurace. "Žádnému režisérovi se nikdy nepodařilo nakázat mi dietu a nikdy jsem se kvůli postavě nezřekla talíře dobrých těstovin," tvrdí herečka.

Redakce GastroJobs.cz 

Zdroj: ČTK

Fotografie: www.sophialorenrestaurant.com

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.