gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

GastroJobs.cz slaví 20 let existence

GastroJobs.cz slaví 20 let existence

Právě v těchto dnech uplynulo 20 let od chvíle, kdy se zrodil GastroJobs.cz. Začínali jsme tehdy s projektem, který disponoval výhodami oproti klasickým tištěným médiím, například rychlostí, aktuálností a hlavně cenou. 

 

Těžké začátky

V začátcích neměl náš projekt na růžích ustláno. Internet byl ještě v plenkách, Facebook daleko, a samy podniky se teprve začínaly orientovat ve virtuálním světě v podobě webových prezentací a rezervačních systémů. Navíc vládl v cestovním ruchu útlum kvůli událostem z 11. 9. 2001 v USA. 

 

Naše staré logo

 

V roce 2002 následovala velká povodeň v Praze, která na určitou chvíli opět paralyzovala cestovní ruch, a tudíž i tendenci růstu našeho portálu. Začátky tedy nebyly snadné, ale dnes na ně rádi vzpomínáme.

 

Konečně uspěch

Nápad na inzertní web vznikl z vlastní zkušenosti, jelikož jsme sami několik let pracovali v daném oboru. Portál Gastrojobs.cz byl zamýšlen jako nástroj, jak provozovatelům v gastronomii a hotelnictví ušetřit nemalé náklady při personální inzerci v tomto velmi fluktuačním oboru.

 

Očividně jsme sponzoroval ženský fotbal

 

Trvalo několik let, než se portál Gastrojobs.cz etabloval v oboru, asi od roku 2004 se věci daly konečně do pohybu. Nyní se můžeme pyšnit tím, že si na portálu Gastrojobs.cz někdo zobrazí inzerát každých 8 vteřin. Jako opravdový úspěch vnímáme vedle našich spokojených a dlouhodobých klientů také spolupráci s oborovými asociacemi a školami a přímý kontakt s budoucí generací profesionálů v oboru. Například na našem GastroJobs Career Day se setkává mladá generace se svými potenciálními budoucími zaměstnavateli v podobě restaurací a hotelů zvučných jmen. Z takové práce máme vždy radost a považujeme ji za opravdový přínos a úspěch.

 

GastroJobs.cz Career Day 2019

 

Oboru nechceme zůstat nic dlužni

Jakmile se projektu začalo dařit, pocítili jsme potřebu vrátit určitou část prostředků zpět do oboru na podporu školství, juniorských soutěží nebo aktivit komunity. Vždy bylo naší snahou ukázat stávajícím i budoucím uchazečům krásu a soudružnost v našem oboru, ve kterém není vždy lehké pracovat, ať už z hlediska času, náročnosti pracovního prostředí nebo stresových situací. A tato snaha nám vydržela do dnešního dne.

 

Školní soutěže milujeme

 

Gastro is not Dead

Za  20 let naší existence jsme v oboru čelili spoustě krizových situací a nástrah, ale nikdy jsme neztratili víru v obor jako takový a vždy budeme věřit, že obor gastronomie a hotelnictví má svoje kouzlo a opodstatnění. To platí i v současné situaci, komplikované covidem. Věříme, že bude lépe a náš obor bude brzy opět plně žít. 

 

Školní soutěže milujeme

 

Děkujeme Vám!

Chtěli bychom Vám všem, našim klientům, zaměstnancům, žákům a učitelům gastro a hotelových škol, partnerům a dalším spolubojovníkům v oboru patřičně poděkovat. Protože bez Vás by toto všechno nebylo možné. Děkujeme Vám za Vaši důvěru, podporu a za trpělivost. Všichni přece víme, že „je to jen o lidech!“

Váš GastroJobs.cz tým

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.