gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Znovuzrození letňanského Blue Orange

Znovuzrození letňanského Blue Orange

Kryokomora, fitness a wellness centrum, zcela nová restaurace, bistro, venkovní terasa… Blue Orange Resort v Letňanech dostal do žil "čerstvou krev". Nový majitel areálu, společnost Odien Group, investoval do obnovy všech provozů a ty už se těší na návrat klientů. Cílí při tom i na zákazníky zcela nové. Postupné otevírání zahájí start sportovní výzvy, kterou 5. června 2021 podpoří zvučná jména nejen z řad sportovních celebrit.

 

Restaurace prošla kompletní rekonstrukcí, nyní je "THE ONE"

"V lednu jsem sliboval, že až to situace dovolí, znovu otevřeme všechny provozy – restauraci, hotel i Health Club. Termín pro obnovu areálu byl ambiciózní, nasadili jsme však všechny síly a znovuzrozený Blue Orange je na světě," říká nový majitel areálu, americký podnikatel a filantrop Mike Saran.

 

Restaurace prošla rekonstrukcí, získala nový interiér, jméno i koncept. V nabídce má moderní kuchyni, která kromě gurmánských zážitků podpoří i zdravý životní styl.  Její nový název "THE  ONE" vystihuje individualitu, jedinečnost a neopakovatelnost osobnosti každého člověka. Jak se vám nová restaurace líbí?

 

Znovuzrození letňanského Blue Orange

 

Není vždy možné posedět déle, na to se ale hlad neptá. V Blue Orange na to pamatují kavárnou Café & Deli, kde je možné pořídit lahodné a zdravé občerstvení s sebou.

 

Znovuzrození letňanského Blue Orange

 

Kryokomora – hit i pro rekonvalescenci po Covidu

Skvěle vybavené fitness centrum je v novém kabátě, Health Club rozšiřuje své služby a řadu dalších, jako třeba diagnostiku nebo výživové poradenství, chystá. Největší novinkou je kryokomora, která představuje aktivaci přirozené obranyschopnosti těla a na několika úrovních v něm spouští přirozené léčebné procesy.

 

Blue Orange má velké ambice, bude se dál rozvíjet

Investice do resortu Blue Orange je další z aktivit společnosti Odien v Praze 9, kde od roku 2004 vlastní brownfield po bývalé továrně AVIA, který by se měl v následujících letech proměnit v novou městskou čtvrť s názvem AVIA City. Bohaté zkušenosti má Odien i v oblasti hotelnictví – v chorvatském Splitu vlastní a spravuje hotel Le Meridien Lav ze sítě Marriott. 

 

Ke zdravému a aktivnímu životnímu stylu má společnost Odien blízko, o jeho rozvoj sama dlouhodobě usiluje – jednak prostřednictvím nadace Sport2Life, která podporuje sport u nejmladší generace, jednak v projektu AVIA City, v rámci kterého počítá s vybudováním řady sportovišť nebo sportovní akademie.

 

Otevřou Blue Orange a 9 dní pojedou na kole, chtějí jít příkladem

Inspirovat druhé k překonávání překážek a aktivnímu životnímu stylu chce majitel Odien Group, Mike Saran, i osobním příkladem a mimo areál Blue Orange. V sobotu 5.6. v 8:00 hodin ráno odsud vyrazí na 1200 km dlouhou cestu na kole skrz 4 země až do Chorvatska. Připojí se k němu zvučná sportovní jména jako Patrik Berger, Patrik Eliáš nebo Tomáš Grim, na startu v Blue Orange je podpoří Šárka Strachová, Aleš Valenta anebo Vladimír Šmicer. Tato výzva s názvem Bike Challenge 2021 symbolicky otevře nový sportovní areál s restaurací a vzkáže veřejnosti: "Děti a rodiče, vstaňte od tabletů a počítačů. Pohyb prospívá. A v době post-covidové to platí dvojnásob."

Komerční prezentace

Zdroj, fotografie: Odien Group

 

Chtěli byste pracovat v příjemném prostředí Blue Orange Resortu, po rekonstrukci a s novým majitelem? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.