gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Prodlužte si sezónu stoly s ohništěm

Prodlužte si sezónu stoly s ohništěm

Jarní počasí si s námi letos pohrávalo skoro stejně jako vládní opatření. Když už jsme mohli otevřít zahrádky, byla zima a mokro. Jakmile teď smíme hosty pustit i dovnitř, venku najednou svítí sluníčko. 

 

Máme pro vás jedno řešení, díky kterému se můžete stát pánem (nebo paní) situace, vzepřít se hrátkám přírody (i vlády) a prodloužit si sezónu o celé týdny. Jde o stoly s ohništěm!

 

Stoly a lucerny COSI, hamaka.eu.jpg

 

Člověk má fascinaci plápolajícími plameny zapsanou přímo v genech. Pokud tedy terasu, zahrádku nebo zimní zahradu vašeho podniku vybavíte stoly značky COSI s výkonným plynovým ohništěm, uvidíte, že hosté na místa u nich budou stát fronty. Kromě tepelné pohody je bezpečně přitáhne i příjemná a jedinečná atmosféra. Varování: na konci večera může být problém vaše hosty od ohně dostat (což vám dosvědčí např. v hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně).

 

Stoly a lucerny COSI, hamaka.eu.jpg

 

Tyto funkční produkty jsou vyrobeny z hliníku a nerezu, takže jsou ideální pro umístění venku. Jsou k dispozici v černé a bílé barvě v kombinaci se třemi typy desek - černý hliník, klasický stříbrný hliník nebo teak. Hořák má výkon 8,5 kW a je dodáván spolu s lávovými kameny a keramickými poleny, která zajistí lepší sálání tepla, nižší spotřebu plynu i působivý efekt hoření. Do stolů se dle typu dají skrýt standardní ocelové nebo kompozitní plynové láhve o objemu 10 kg nebo 5 kg.

 

Stoly a lucerny COSI, hamaka.eu.jpg

 

Zajímavým doplňkem nebo i samostatným prvkem jsou velké lucerny, které lze umístit například u vchodu. Do těchto luceren se vejde až 10 kg plynová lahev, s kterou mohou hořet až 70 hodin a pomoci tak přilákat hosty k vám. Malé lucerny na kartuše jsou hlavně zajímavým designovým prvkem s živým ohněm.

 

Stoly a lucerny COSI, hamaka.eu.jpg

 

Zajímavostí jsou samovyhřívací polštáře, které v sobě ukrývají dobíjecí baterii a nabízejí 3 úrovně intenzity vyhřívání. Jsou skvělé na venkovní posezení při chladnějších dnech.

 

Stoly a lucerny COSI, hamaka.eu.jpg

 

Vice informací najdete na https://www.hamaka.eu/zahrada.

Komerční prezentace

Zdroj, fotografie: hamaka.eu

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.