gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

V Brně vám (nejen) do karantény dovezou koktejl

V Brně vám (nejen) do karantény dovezou koktejl

Symbolických 99 koktejlů denně začínají ode dneška až do odvolání rozvážet po městě barmani z brněnského podniku 4pokoje. Nová služba je bleskovou reakcí na vývoj situace kolem koronaviru.

 

Drink Raketovej Mai Tai 2.0 v uzavíratelné skleněné lahvičce je možné objednávat on-line posláním zprávy na facebookové stránce 4pokojů vždy do 18 hodin, chvíli poté se začíná rozvážet. Jeden kus stojí 150 korun, minimální objednávka činí dva kusy a doprava je zdarma. Platí se hotově či kartou kurýrovi při převzetí.

 

Drink Raketovej Mai Tai 2.0 v uzavíratelné skleněné lahvičce je možné objednávat on-line

 

"Chceme tím vyjít vstříc lidem, kterým současná situace kolem koronaviru zkomplikovala život. Například musejí být celý den doma s dětmi a večer už se jim nechce do města. To je vlastně nyní i můj případ, takže se jen snažíme nabídnout řešení něčeho, co teď sám zažívám,“ vysvětluje Honza Vlachynský, zakladatel brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru, pod kterou 4pokoje spadají, proč barmani začali po Brně rozvážet koktejly.

 

Raketovej Mai Tai 2.0 se brzy objeví na připravovaném menu koktejlového bistra 4pokoje. Jde o mix karibských rumů, limetkové šťávy, sirupu z bílé čokolády, likéru Cointreau a pyré z bílé broskve. V případě zájmu se může portfolio v budoucnu rozšířit o další drinky. 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: 4pokoje

Fotografie: Zuzana Bártová

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.