gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Nová vodka Absolut je "recyklovaná"

Nová vodka Absolut je "recyklovaná"

Recyklace – téma, které aktuálně rezonuje v celém světě a na které se letos zaměřila i světově proslulá švédská vodka Absolut se svojí limitovanou edicí. V duchu myšlenky udržitelnosti a s kreativitou sobě vlastní vznikla nová lahev Absolut Recycled, která je z více než 41 % vyrobena z recyklovaného skla. Zákazníci v Česku ji mohou zakoupit už nyní.

 

Otázka udržitelnosti je pro Absolut velmi důležitá již mnoho let, kdy značka usiluje o svět, ve kterém jsou materiály a suroviny znovu využívány ve prospěch ekonomiky, komunit a ekosystémů. A začíná sama u sebe! Výroba Absolut v její jediné destilérce ve švédském městě Ahus je kompletně CO2 neutrální a veškerý svůj organický odpad sekundárně využívá. A působí i na své dodavatele lahví. Z této myšlenky vznikla nová „limitka“ - Absolut Recycled, která je stejně jako ostatní lahve Absolut vyrobena z více než 41 % z recyklovaného skla. Společnost tímto navazuje na svoji loňskou úspěšnou kampaň Absolut Tolerance a limitovanou edici Drop of Love. 

 

Limitka Absolute Recycled

 

"Věříme, že s trochou tvořivého ducha lze vrátit staré a nežádoucí věci opět do života v nové podobě. Nová limitovaná edice Absolut Recycled je poděkováním těm, kteří recyklují a výzva pro ty, kteří teprve začnou. Dlouhodobě se snažíme minimalizovat odpad a najít řešení na jeho opětovné použití – a to jak ve švédském Ahusu, tak i zde v České republice. Naší kampaní v duchu recyklace a limitovanou lahví Absolut Recycled se chceme podílet na osvětě – protože každý z nás může přispět svým dílem k vytvoření udržitelného světa,” říká Jakub Záruba, Brand Manager značky Absolut ze společnosti Jan Becher Pernod Ricard.

 

Limitka Absolut Recycled

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Jan Becher Pernod Ricard

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.