gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

 Traveller.cz

Jurys Inn odchází, přivítejte Botanique

Jurys Inn odchází, přivítejte Botanique

Po 10 letech odchází pražský hotel Jurys Inn od hotelové sítě Jurys Inns Group a nabídne svým hostům ještě lepší služby v novém lifestylovém konceptu, který právě dokončuje s architektonickým studiem AA Lábus a designovým studiem Olgoj Chorchoj. Obchodní značka Jurys Inn Prague zanikla a od 1. září 2019 je hotel provozován pod značkou Botanique Hotel Prague.

 

V současnosti tento čtyřhvězdičkový hotel disponuje 214 prostornými pokoji, konferenčními místnostmi až pro 160 osob a moderní restaurací Bistro. Výborná dostupnost je zajištěna umístěním Botanique Hotel Prague přímo u stanice metra Florenc (10 minut pěšky na náměstí Republiky, 30 minut taxi na Letiště Václava Havla Praha). Hotel dále výrazně profituje z rozvíjející se pražské čtvrti Karlín.

 

Jury's Inn odchází, přivítejte Botanique Hotel Prague

 

Jury's Inn odchází, přivítejte Botanique Hotel Prague

 

V následujícím roce hotel představí další výrazné změny. A na co se hosté mohou těšit? Na podzim letošního roku se plánuje spuštění postupné renovace všech pokojů s maximálním zaměřením na komfort hostů. Od září budou instalovány nové televize SAMSUNG Smart HD a ještě rychlejší Wi-Fi. Pokoje budou vybaveny novou prémiovou kosmetikou, novými lůžkovinami a na každého hosta bude při příjezdu čekat lahev vody zdarma. V současné době zároveň probíhají designové úpravy hotelových prostor. Pro hosty tak bude nový koncept viditelný již od září, zatímco celková renovace započne počátkem příštího roku.

 

Jury's Inn odchází, přivítejte Botanique Hotel Prague

 

Jury's Inn odchází, přivítejte Botanique Hotel Prague

 

Do konce roku hotel plánuje jít výraznou cestou digitalizace dalších služeb, jako je nový rezervační systém, kiosky pro check-in a check-out a další zefektivnění služeb. Do roku 2022 management hotelu předpokládá rozšíření kapacity o 55 nových prémiových pokojů a rozšířené moderní konferenční centrum. Změna obchodní značky se nijak nedotýká vlastnictví hotelu indonéskou investiční společností ani hotelového týmu. Generálním ředitelem hotelu pak i nadále zůstává Tomáš Nesvorný, jehož úkolem bude novou značku dále rozvíjet.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Botanique Hotel Prague

 

Chtěli byste pracovat v Botanique Hotel Prague? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.