gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Letní akce v Žofín Garden

Letní akce v Žofín Garden

S prvními teplými dny otevřela restaurace Žofín Garden letní posezení. Stejně jako každý rok si můžete na stinné zahrádce u břehu Vltavy užít volný čas s rodinou či přáteli, a přitom ochutnat letní menu, speciality z grilu nebo dorazit na jednu z tradičních akcí, ať už tuňákobraní, či grilovací party.

 

Venkovní prostory restaurace Žofín Garden skýtají v letních měsících skvělé útočiště pro večerní setkání s přáteli, ale také rodinný oběd. Vybírat můžete z bohaté letní nabídky. Čekají na vás saláty, club sendvič, speciality z grilu jako hovězí burger, siven se zeleninou nebo flank steak. Chybět nebudou ani dezerty, například v podobě domácích koláčů nebo zmrzliny. Své ratolesti zabavíte v přilehlém dětském hřišti, a i pro ty nejmenší je připraveno speciální menu.  

 

Í letos se hosté Žofín Garden mají v létě na co těšit

 

Í letos se hosté Žofín Garden mají v létě na co těšit

 

V průběhu prázdnin se můžete těšit na tradiční akce. K těm nejoblíbenějším patří tuňákobraní, kdy se můžete účastnit samotného porcování tuňáka a následně z něj šéfkuchařka Stáňa Marková přímo před vámi připraví lahodné pokrmy. Dorazit můžete také na grilovací party, speciální burgerové nebo zabijačkové týdny.

 

Í letos se hosté Žofín Garden mají v létě na co těšit

 

Í letos se hosté Žofín Garden mají v létě na co těšit

 

Prázdninová nálada přímo nabádá k odpočinku a užívání si volného času se svými nejbližšími. Přijďte společně objevit letní chutě do Žofín Garden. Otevřeno je denně od 11 do 22 hodin.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: restaurace Žofín Garden

 

Chtěli byste pracovat v Žofín Garden, některé jiné restauraci v rámci Zátiší Group (V Zátiší, Bellevue, firemní restaurace v Rádiu Svobodná Evropa nebo v Mladé Boleslavi) nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

 

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.