gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

 Traveller.cz

Změna v Grand Cru, Punčochář chystá vlastní hospodu

Změna v Grand Cru, Punčochář chystá vlastní hospodu

ČTK: V pražské restauraci Grand Cru, která se objevuje mimo jiné na předních místech ankety Maurerova výběru Grand Restaurant, koncem února končí šéfkuchař Jan Punčochář. Nahradí ho dvojice šéfkuchařů Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič. Punčochář chce na jaře otevřít svou vlastní restauraci. Informoval o tom dnes server E15.cz.

Restaurace Grand Cru bude mit nové šéfkuchaře

 

Punčochář se mimo jiné loni stal potřetí vítězem ankety Zlatý kuchař, kterou vyhlašuje redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue. V restauraci Grand Cru připravoval jídla od jejího začátku v roce 2014. Předtím deset let vařil v pražské restauraci Le Terroir, která několikrát získala michelinské ocenění Bib Gourmand neboli "dobré jídlo za přijatelné ceny".

Grand Cru bude mit nové šéfkuchaře

 

"U pana Punčocháře vyhrál dávný sen věnovat se české kuchyni v tradiční pivnici, což chce s partnery realizovat v restauraci U Matěje na pomezí Hanspaulky a Baby," sdělila webu jeho mediální manažerka Jana Suja.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: ČTK

Fotografie: restaurace Grand Cru

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.