gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Na skvělé české hovězí v únoru do Zátiší

Na skvělé české hovězí v únoru do Zátiší

Restaurace V Zátiší v únoru svým zákazníkům připraví pokrmy z českého hovězího masa od Maso Klouda. Hosté se mohou těšit na polévku, tatarák i steak. Nové menu šéfkuchaře Igora Chramce bude možné ochutnat nejen po celý únor, ale zůstane na jídelním lístku i po následující měsíce.

 

Restaurace V Zátiší uzavřela spolupráci s firmou Maso Klouda, od kterého bude jako jediný fine dining podnik odebírat vyzrálé české hovězí maso. Maso Klouda založil před dvěma lety Martin Klouda, který má s řeznictvím více než 20 let praxe. V jeho firmě odkupují zvířata přímo od českých zemědělců a dohlíží už na samotný život a výkrm dobytka. Maso následně zpracovávají ve vlastním provozu v Olešnici na Blanensku, a to podle tradičních postupů. Výsledkem je velmi kvalitní a chutné maso.

 

Šéfkuchař Igor Chramec

 

To, jak chutná vyzrálé hovězí právě od Maso Klouda, budou moct okusit všichni zákazníci restaurace V Zátiší. Únorové menu šéfkuchař Igor Chramec sestavil hned ze tří pokrmů obsahujících toto výborné maso. V nabídce je hovězí consommé s plněnou raviolou, dále tatarák s kořeněným vývarem a hořčičnou majonézou a nebude chybět rib eye se zauzeným bramborovým pyré. Pokud vaše chuťové pohárky zatouží po jiném druhu masa, vyzkoušejte také zimní novinku v menu v podobě teplých kachních jater foie gras s bergamotovým gelem s vanilkou a perníkem.

 

Restaurace V Zátiší

 

Novinky bude možné vyzkoušet po celý únor. Následně ty nejúspěšnější z nich zůstanou ve stálém jídelním lístku.

 

Únorové novinky na menu V Zátiší

Hovězí consommé, raviola plněná hovězím masem a zeleninou

Hovězí consommé, raviola plněná hovězím masem a zeleninou

 

Tatarák z vyzrálého hovězího, kořeněný hovězí vývar, hořčičná majonéza

Tatarák z vyzrálého hovězího, kořeněný hovězí vývar, hořčičná majonéza

 

Vyzrálý hovězí rib eye, zauzené bramborové pyré, karotka vařená v cideru, jus

Tatarák z vyzrálého hovězího, kořeněný hovězí vývar, hořčičná majonéza

 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: Restaurace V Zátiší

Fotografie: Restaurace V Zátiší

 

Chtěli byste pracovat v Zátiší, některé jiné restauraci v rámci Zátiší Group, nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.