gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Juniorský "výlov" - Český kapr 2018

Juniorský "výlov" - Český kapr 2018

Minulý čtvrtek se na výstavišti v Českých Budějovicích v rámci veletrhu GastroFest uskutečnil už 13. ročník populární gastronomické soutěže Český kapr. Jako partner juniorské kategoriie jsme samozřejmě na místě nemohli chybět a zajeli jsme se do města, kde by “chtěl žít každý”, podívat.

 

Propozice soutěže (která je nominační pro školy na finále Gastro Junior Brno - Bidfood Cup 2020) mluvily jasně: úkolem účastníků a účastnic bylo v časovém limitu připravit  hlavní jídlo s přílohou na 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra. Pro nezasvěcené ucho to možná zní jednoduše, ale zkuste připravit chutný a oku lahodící pokrm během 45 minut a za přihlížení svých spolužáků, pedagogů, odborné poroty i náhodných gastrovoyeurů!

 

Soutěžící se činili, seč mohli ?

 

A výsledky stály za to ?

 

V příjemné atmosféře připravené pořadateli že šumavské pobocky AKC ČR se to ale všem podařilo a porota měla opravdu těžký úkol. Z celkového vítězství se nakonec radovala Nikola Bálková že SOŠ a SOU Praha - Čakovice, na druhém místě se umístil Raul Podrazil ze Střední školy gastronomie a služeb Liberec a třetí skončil Zdeněk Hour ze SOU potravinářského Praha - Písnice. Gratulujeme a těšíme se v Budějovicích za rok zase na shledanou!

 

A tady jsou 3 nejlepší ?

Redakce GastroJobs.cz, foto: Vladimír Vyhnis

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.