gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Nová obchodní ředitelka Vienna House pro ČR

Nová obchodní ředitelka Vienna House pro ČR

Vienna House, největší rakouský hotelový řetězec provozující v tuzemsku pět hotelů, jmenoval Zuzanu Ševčovičovou obchodní ředitelkou pro Českou republiku. Ve své nové funkci bude zodpovědná za obchodní strategii tuzemských hotelů na klíčových trzích a také vedení i koučink obchodního týmu.

 

Zuzana Ševčovičová se oboru hotelnictví věnuje již více než dvacet let. Během své kariéry vystřídala několik různých pozic napříč hotelem, až zakotvila v obchodním oddělení. Před nástupem do Vienna House pracovala pro Coast Hotels v Kanadě, InterContinental v Praze a skupinu Vienna House v České republice. Vloni se rozhodla pro kariérní přestávku a s celou rodinou procestovala Kanadu. Nyní se vrací obohacena novými zkušenostmi i zážitky do Prahy a stává se obchodní ředitelkou.

 

 Zuzana Ševčovičová, nová obchodní ředitelka Vienna House v České republice

 

“V průběhu své kariéry jsem měla skvělou příležitost vystřídat všechny hotelové pozice. Jsem ráda, že se mohu vrátit do úplně nové společnosti s inovativními vizemi a prozákaznickou strategií. Ve funkci obchodní ředitelky Vienna House Czech Republic se chci soustředit především na rozvoj vztahů s klíčovými partnery i klienty a rozvoj značky především v oblasti kongresového byznysu. Mám k dispozici skvělý tým a věřím, že společně dokážeme ještě lepší výsledky a zajistíme stabilní růst tržeb tuzemských hotelů,“ říká Zuzana Ševčovičová, nová obchodní ředitelka Vienna House v České republice.


Vienna House je o nekonečném objevování ("Endless Exploration"), evropském duchu doby a moderní pohostinnosti. Největší rakouská hotelová skupina vlastní a provozuje hotely, které se zaměřují na hosty cestující za prací i návštěvníky měst. Individuální městské hotely řady Vienna House se řadí do segmentu pro náročnější zákazníky. Nadčasový design se zde spojuje s přirozeným šarmem. Koncept Vienna House Easy symbolizují stylové smart casual hotely se svěží, mladistvou a ležérní atmosférou. Vienna House R.evo představuje revoluci a evoluci pro městský životní styl a kombinaci života a práce na přechodnou dobu. Společnost je nyní zastoupena v devíti zemích a má 2 400 zaměstnanců. Vienna House je ochrannou známkou akciové společnosti Vienna International Hotelmanagement AG.

Zdroj: TZ

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.