Podzim klepe na dveře restaurace Mlýnec
 
 Podzimní tóny se na talířích restaurace Mlýnec udrží i po celý říjen. Na čele se drží stále aktuální suroviny jako dýně, řepa či hrušky, ale také rakytník. U mas dominuje zvěřina či uzené ryby.
Šéfkuchař Marek Šáda pro říjnové menu zvolil neotřelé kombinace mas se sezónními surovinami z našich zahrad. To vše je zabaleno do lehce hřejivého podzimního kabátku.

Jako předkrm tak lze vyzkoušet králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem. Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Již tradičně nebude chybět sladká tečka ze šuplíku našich babiček. Vyzkoušet můžete dýňový tarte tatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.
Přijďte si vychutnat tu pravou chuť podzimu po celý říjen do restaurace Mlýnec!
Říjnové menu v Mlýnci
Králičí paštika, petržel, hruška, mák

Topinamburový krém, uzený úhoř, keta kaviár

Kančí hřbet, řepa, kadeřávek, rakytník

Dýňový tarte tatin, pekanové ořechy, slaný karamel

Chtěli byste pracovat v restauraci Mlýnec, v některém z jejích sesterských podniků nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.
