gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Podzimní zmrzlina pro kávové nadšence

Podzimní zmrzlina pro kávové nadšence

Káva je oblíbený nápoj známý pro svou schopnost vyladit vaši pozornost a zvýšit hladinu energie. Kromě svých energizujících účinků je káva a její chuť oblíbená i ve formě zmrzliny. 

 

Kávové zmrzliny jsou sice obecně známé, ale ne ve výběrových variacích. Honza Hochsteiger ví, že kávové zmrzliny se dají připravovat různými způsoby a každý vede k jiné výsledné chuti. 

 

Podzimní zmrzlina pro kávové nadšence

 

Pod jeho rukama vznikají každý rok nové speciality a tou letošní je káva s karamelem a hořkou čokoládou, kterou můžete ochutnat po celý měsíc listopad ve všech pobočkách.

 

Ve Zmrzlinovém salonu na Národní si pak můžete do kornoutu, poháru či krabičky během posledního listopadového kávového týdne přidat ke klasickému či veganskému kávovému gelatu ještě verzi z bílé kávy se skořicí. 

 

Honza Hochsteiger povýšil kávu na ledový luxus ve variacích, které ocení každý milovník tohoto nápoje. Přijďte si do Crème de la Crème vychutnat osvěžující porci kávové zmrzliny. Těší se na vás:

 

Zmrzlinový salon, Crème de la Crème, 

Národní 23, Praha 1 - 11:00 - 22:30

 

Zmrzlinárna Husova, 

Husova 231/12, Praha 1 - 12:00 - 21:30

 

Zmrzlinárna Pod Kaštany, 

Pod kaštany 236/2, Praha 6 - 11:00 - 20:00

 

Zmrzlinárna Průběžná, 

Průběžná 58, Praha 1 - 11:00 - 20:00

 

Zmrzlinárna Francouzská

Francouzská 761/21, Praha 2 - 13:00 - 21:30

Redakce GastroJobs.cz, zdroj, fotografie: Crème de la Crème, Canva

 

Chtěli byste pracovat ve skvělé zmrzlinové partě Honzy Hochsteigera v Crème de la Crème

 

Chtěli byste pracovat ve skvělé zmrzlinové partě Honzy Hochsteigera v Crème de la Crème? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.