gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Středomořská romantika v brněnské The Yard

Středomořská romantika v brněnské The Yard

Únorový čas patří tradičně všem zamilovaným. Společně strávené chvíle v podobě romantické večeře jsou tím nejlepším zážitkem, kterým potěšíte svoji drahou polovičku. Pozvěte ji na valentýnské degustační menu do restaurace The Yard. 

 

Restaurace The Yard Lounge & Dining, jež je součástí brněnského hotelu Courtyard by Marriott, si na svátek sv. Valentýna připravila vybrané pokrmy. Pro zamilované páry přichystal mezinárodně oceněný šéfkuchař Radovan Zajíček se svým týmem valentýnské menu plné lahodných surovin jako jsou lanýže, kaviár či domácí čokoláda.

 

Restaurace The Yard Lounge & Dining

 

Radovan je vyznavačem středomořské kuchyně, která se promítla i do tohoto svátečního menu. V úvodu si můžete vychutnat lososový tartar s kaviárem či kachní parfait následovaný topinamburovým krémem s černými lanýži. Jako hlavní chod se podávají rybí speciality, mořské plody a hovězí mignon. U dezertu si přijdou na své vyznavači té nejsladší klasiky – čekají vás čokoládové lanýže, jahodové marshmallow nebo jahody v čokoládě.  

 

Šéfkuchař Radovan Zajíček z Restaurace The Yard Lounge & Dining

 

Prožijte romantický večer ve dvou nebo pozvěte své blízké a užijte si společně snoubení vybraných chutí v restauraci The Yard. Menu bude dostupné od 14. do 16. února.

 

Valentýnské degustační menu restaurace The Yard

Amouse-bouche

Lososový tartar, crème fraîche, beluga kaviár, blinis 

 Předkrm 

Kachní parfait, foie gras pralinka, fíkové chutney, cassis redukce, 

nakládané zeleninové brunoise, zázvor 

Polévka 

Topinamburový krém, černé lanýže, oříšková fúze  

Rybí chod 

Grilovaný okouník & pražma, mušle sv. Jakuba, šafránové rizoto, lilkový quennell, 

omáčka bouillabaisse, pečené zeleninové diamanty 

 Maso 

Hovězí mignon, tygří krevety, smetanový baby špenát, bramborové pyré s červenou řepou, mladý hrášek, baby karotka, česnekové fondue, demi glace, kaštany  

Sýry 

Tete de Moine, Roquefort, Munster 

Marmeláda s ananasem a šalotkou 

 Dezert (selekce pro dva)

Čokoládové lanýže, jahodové marshmallow, crème brûlée,  

Petit fours red velvet & zelený čaj, jahody v čokoládě

 

Z menu Restaurace The Yard Lounge & Dining

 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: restaurace The Yard Lounge & Dining, hotel Courtyard by Marriott Brno

 

Chtěli byste pracovat v týmu restaurace The Yard pod vedením šéfkuchaře Radovana Zajíčka nebo na jiné pozici v hotelu Courtyard by Marriott Brno? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

 

Courtyard by Marriott Brno

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.