gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Hilton slaví 100 let, pražský maraton čtvrt století

Hilton slaví 100 let, pražský maraton čtvrt století

Před 100 lety koupil Conrad Hilton svůj první hotel, the Mobley Hotel v Texasu. Dnes společnost Hilton Worldwide provozuje 5 700 hotelů ve 113 zemích světa.  Před 25 lety založil Carlo Capalbo Prague International Marathon, dnešní RunCzech. Prvního závodu se zúčastnilo 958 běžců, k dnešnímu dni běželo s RunCzech od roku 1995 celkem přes 1,1 miliónu běžců. Pražské hotely Hilton jsou oficiálním partnerem RunCzech pro ubytování již více než 20 let.

 

Společná oslava, kterou pražské hotely Hilton 14. května připravily pro Carla Capalba jako překvapení, se konala po tiskové konferenci ke čtvrtému ročníku akce Yellow Ribbon Run. Jedním z organizátorů této iniciativy, která má napomoci odstranění předsudků společnosti k reintegraci osob po výkonu trestu zpět do běžného a pracovního života, je právě RunCzech a pražské hotely Hilton, které ji podporují již čtvrtým rokem.

 

zleva Carlo Capalbo, zakladatel Prague International Marathon, dnes RunCzech; Pavel Rotrekl, který ztvárnil Emila Zátopka; Michael Specking, generální ředitel, Hilton Prague

 

zleva Carlo Capalbo, zakladatel Prague International Marathon, dnes RunCzech; Michael Specking, generální ředitel, Hilton Prague

 

Carlo Capalbo probíhá cílovou páskou

 

Tisková konference se konala v Cloud 9 Sky Bar & Lounge na střeše hotelu Hilton Prague a po jejím skončení se hosté přesunuli na terasu, kde "Emil Zátopek“ popřál Carlu Capalbovi vše nejlepší v cílovém oblouku z balónků. Šéfkuchař Hiltonu Prague Franco Luise, za doprovodu vedení hotelu s běžeckými čísly, zazpíval Carlovi italskou píseň a poté Carlo s ředitelem hotelu Michaelem Speckingem slavnostně nakrojil tematický běžecký dort.

 

Carlo Capalbo

 

Franco Luise, zpívající šéfkuchař hotelu Hilton Prague

 

Gratulanti

 

Oslavy 100. výročí Hilton Worldwide budou pokračovat a kulminovat koncem května nejrůznějšími akcemi se zaměřením na hotelové hosty, zaměstnance i místní komunitu.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Hilton Prague

 

Chtěli byste pracovat v prvotřídních pražských hotelech Hilton Prague nebo Hilton Prague Old Town? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.