O2 arena / O2 universum

Českomoravská 2345/17
19000 Praha 9, Czech Republic
URL: https://www.o2arena.cz/kontakt/
Facebook: https://www.facebook.com/Lide-a-prilezitosti-365984056914140
Contact person: Dominika Tináková
Logo O2 arena / O2 universum
Sports areal / facility
Praha 9
Brigáda, Výpomoc na akci
150 Kč/h + příplatky za víkend
English, Czech
Start date Immediately

Máš rád/a nevšední zážitky v podobě světových show, prestižních sportovních akcí či koncertů?

Odpověděl/a jsi ano, tak pozorně čti. Hledáme milé, pozitivní ženy a muže na pozice hostesek a promotérů v O2 areně, O2 universum a Forum Karlín, které baví komunikace, nevšední zážitky a chtějí být v centru dění!

Co práce obnáší?

Hostesky a promotéři se točí na různých pozicích – informace, šatna, depozit, výpomoc produkci, stripování hostů, vstup do VIP prostor a různé další pozice na Klubovém patře a Skyboxovém patře v O2 areně.

Pracovní doba začíná většinou v odpoledních hodinách cca v 16:00 hodin a trvá cca do půlnoci. Některé akce jsou i přes den. Přibližný čas nástupu a odchodu se dozvíš ještě před nahlášením na akci v naší aplikaci Arenacallup.

Na každé akci máme koordinátora nebo koordinátorku, kteří ti se vším pomohou, zaučí a můžeš v nich mít naprostou oporu s čímkoliv, když si nevíš rady.

Bez čeho to nepůjde?

Nesmíš se bát komunikovat v angličtině, kterou běžně na akcích používáme. Úsměv na tváři je ten nejlepší make up! Reprezentativní vzhled. Mít rád/a lidi a řešit různé situace s chladnou hlavou.

Co ti nabídneme na oplátku?

Mzda 150 Kč/h a navíc příplatky za víkend, noční směny a státní svátky.

Možnost dlouhodobé brigády podle tvých časových možností. Směny si naplánuješ v naší aplikaci Arenacallup. Pokud ti naše personalistka Alča akci potvrdí, přijde ti na tvůj email pracovní smlouva, kterou elektronicky podepíšeš. Nemusíš tedy nikam chodit a všechny akce, smlouvy, manuály máš přehledně uložené v aplikaci.

Pokud půjdeš do O2 areny a O2 universa, tak ti můžeme zajistit parkování.

Nevšední zážitky, zaškolení, uniformu, možnost skloubení brigády u nás s tvým zaměstnáním nebo školou.

Akce se konají skoro každý den! Obsazujeme hostesky do O2 areny, O2 universa, Fora Karlín, Stages Hotel Prague a na další eventové akce.

Cílíme na dlouhodobou spolupráci a vytvoření přátelského pracovního prostředí. Jsme parta lidí, kteří spolu rádi tráví čas. Když někdo onemocní nebo na poslední chvíli nemůže na akci, tak za sebe zaskočíme.

Největší výzva nás čeká v květnu 2024! V O2 areně bude probíhat MS v hokeji a to bude jízda… Tak naskoč k nám do týmu už teď, poznej nás a možná s námi zažiješ i největší hokejovou akci této sezóny!

Co je teď potřeba udělat, pokud máš o brigádu zájem?

Pošli nám mail se stručným životopisem a portrétovou fotografií nebo se registruj jako „hosteska“ v naší aplikaci www.arenacallup.cz

Naše náborářka Domča Tináková tě pozve na hromadný pohovor do O2 areny, kde ti ukáže prostory, vysvětlí ti, jak funguje naše aplikace a jak to probíhá během akcí. Pokud se domluvíte na spolupráci, tak ti pošle vstupní dotazník k vyplnění a potom už se můžeš hlásit na akce.


PŘÍLEŽITOST roztančit gastro prostory O2 areny a O2 universa.

O2 arena / O2 universum

O2 arena patří k nejmodernějším stánkům v Evropě s kapacitou až 20 tisíc míst, je každoročně dějištěm desítek atraktivních sportovních a kulturních událostí. O2 universum je nové multifunkční kongresové a kulturní centrum v Praze. Komplex slouží jako moderní centrum pro organizování velkých mezinárodních událostí a nabízí unikátní prostory.
Ad Hosteska / Promotér na eventových akcích has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.