O2 arena / O2 universum

Českomoravská 2345/17
19000 Praha 9, Czech Republic
URL: https://www.o2arena.cz/kontakt/
Facebook: https://www.facebook.com/Lide-a-prilezitosti-365984056914140
Contact person: Dominika Tináková
Logo O2 arena / O2 universum
Sports areal / facility
Praha 9
Brigáda, Výpomoc na akci
150 Kč/h + příplatky za víkend
English, Czech
Start date Immediately

Máš rád/a nevšední zážitky v podobě světových show, prestižních sportovních akcí či koncertů?

Odpověděl/a jsi ano, tak pozorně čti. Hledáme milé, pozitivní ženy a muže na pozice hostesek a promotérů v O2 areně, O2 universum a Forum Karlín, které baví komunikace, nevšední zážitky a chtějí být v centru dění!

Co práce obnáší?

Hostesky a promotéři se točí na různých pozicích – informace, šatna, depozit, výpomoc produkci, stripování hostů, vstup do VIP prostor a různé další pozice na Klubovém patře a Skyboxovém patře v O2 areně.

Pracovní doba začíná většinou v odpoledních hodinách cca v 16:00 hodin a trvá cca do půlnoci. Některé akce jsou i přes den. Přibližný čas nástupu a odchodu se dozvíš ještě před nahlášením na akci v naší aplikaci Arenacallup.

Na každé akci máme koordinátora nebo koordinátorku, kteří ti se vším pomohou, zaučí a můžeš v nich mít naprostou oporu s čímkoliv, když si nevíš rady.

Bez čeho to nepůjde?

Nesmíš se bát komunikovat v angličtině, kterou běžně na akcích používáme. Úsměv na tváři je ten nejlepší make up! Reprezentativní vzhled. Mít rád/a lidi a řešit různé situace s chladnou hlavou.

Co ti nabídneme na oplátku?

Mzda 150 Kč/h a navíc příplatky za víkend, noční směny a státní svátky.

Možnost dlouhodobé brigády podle tvých časových možností. Směny si naplánuješ v naší aplikaci Arenacallup. Pokud ti naše personalistka Alča akci potvrdí, přijde ti na tvůj email pracovní smlouva, kterou elektronicky podepíšeš. Nemusíš tedy nikam chodit a všechny akce, smlouvy, manuály máš přehledně uložené v aplikaci.

Pokud půjdeš do O2 areny a O2 universa, tak ti můžeme zajistit parkování.

Nevšední zážitky, zaškolení, uniformu, možnost skloubení brigády u nás s tvým zaměstnáním nebo školou.

Akce se konají skoro každý den! Obsazujeme hostesky do O2 areny, O2 universa, Fora Karlín, Stages Hotel Prague a na další eventové akce.

Cílíme na dlouhodobou spolupráci a vytvoření přátelského pracovního prostředí. Jsme parta lidí, kteří spolu rádi tráví čas. Když někdo onemocní nebo na poslední chvíli nemůže na akci, tak za sebe zaskočíme.

Největší výzva nás čeká v květnu 2024! V O2 areně bude probíhat MS v hokeji a to bude jízda… Tak naskoč k nám do týmu už teď, poznej nás a možná s námi zažiješ i největší hokejovou akci této sezóny!

Co je teď potřeba udělat, pokud máš o brigádu zájem?

Pošli nám mail se stručným životopisem a portrétovou fotografií nebo se registruj jako „hosteska“ v naší aplikaci www.arenacallup.cz

Naše náborářka Domča Tináková tě pozve na hromadný pohovor do O2 areny, kde ti ukáže prostory, vysvětlí ti, jak funguje naše aplikace a jak to probíhá během akcí. Pokud se domluvíte na spolupráci, tak ti pošle vstupní dotazník k vyplnění a potom už se můžeš hlásit na akce.


PŘÍLEŽITOST roztančit gastro prostory O2 areny a O2 universa.

O2 arena / O2 universum

O2 arena patří k nejmodernějším stánkům v Evropě s kapacitou až 20 tisíc míst, je každoročně dějištěm desítek atraktivních sportovních a kulturních událostí. O2 universum je nové multifunkční kongresové a kulturní centrum v Praze. Komplex slouží jako moderní centrum pro organizování velkých mezinárodních událostí a nabízí unikátní prostory.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.