Hotel Hilton

Pobřežní 1
186 00 Praha 8, Czech Republic
Tel: +420224842181
URL: http://www.hiltonworldwide.com/careers
Contact person: Lenka Marynkova
Logo Hotel Hilton
Hotel
Praha 8
Hlavní pracovní poměr

Chcete vidět jak to u nás vypadá a zjistit více informací?
https://www.notion.so/hrbuddyhiltonprague/R-di-V-s-vid-me-Jsme-Hilton-Prague-41fa4b0d54a2465d9666006c6ddfa2a1

Job description

Hledáme zkušeného Sous Chefa, který se připojí k našemu týmu v jedné z restaurací v hotelu Hilton Prague. Jako Sous Chef budete hrát klíčovou roli při zajišťování vysoké kvality pokrmů, které naše restaurace nabízí. Máte-li zkušenosti s vedením týmu, vášeň pro kulinářské umění a schopnost pracovat v rychlém tempu, rádi Vás přivítáme v našem týmu. Pracovní místo nabízíme v hotelu Hilton Prague, ale na konkrétní restauraci se domluvíme osobně na schůzce.

Job requirements

Zajišťování a dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni.

Vedení a motivace týmu.

Dobrá znalost angličtiny.

Chuť a energii do práce.

We offer

GO HILTON - Jako člen týmu Hilton můžete cestovat do více než 7000 hotelů po celém světě za ceny pro členy týmu od 35 USD za pokoj včetně snídaně.

EDENRED Cafeteria - Záleží jen na vás, jestli jdete do kina, potřebujete koupit dětem vitamíny nebo se chcete dostat do formy v posilovně. Každý měsíc vám poskytujeme kredity na vaši kartu výhod.

LaCantina - Tak říkáme restauraci pro členy našeho týmu. Nabízí snídaně a kávu, ovoce s sebou do kanceláře, oběd s vegetariánskou variantou, dezert + salátový bar, a pokud potřebujete, tak i večeři. Jsme přesvědčeni, že je to pro pracovníky v pohostinství nezbytné.

Parkování - Ať už přijedete autem nebo na kole, poskytneme vám parkovací místo - ano, i v centru Prahy, zdarma na rampě nebo za malý poplatek v naší garáži.

Prádelna - Ať už máte na sobě oblek nebo kuchařskou zástěru, o vše se postaráme, a to každý den.

Placené dny volna - Za každý rok u společnosti vám poskytneme jeden placený den volna navíc, po 4 letech u společnosti až 4 dny.

Multisport karta - Potřebujete více času v posilovně? Máme pro vás řešení. Více informací získáte na personálním oddělení.

Jazykové a rozvojové kurzy - Můžete si vybrat ten, který vám nejlépe vyhovuje; po jeho úspěšném absolvování vám ho proplatíme.

Relaxační místnost - Potřebujete si po směně odpočinout, nabít si mobil nebo si prohlédnout internet? Můžete využít naši zbrusu novou relaxační místnost s denním světlem a pohodlnou pohovkou v zadní části domu.

Slevy - U našich partnerů nabízíme slevy na různé služby. Více informací získáte na personálním oddělení.

Příspěvek na penzijní plán - Staráme se o vaše penzijní plány s příspěvky od zaměstnavatele po jednom roce zaměstnání.

Lekce jógy - Každý čtvrtek pro členy našeho týmu zdarma.

Hotel Hilton

We Are Hilton! We Are Hospitality! Hilton Prague hotels are offering unique opportunities to start a fabulous career! Thanks to all of our amazing Team Members, Hilton has been recognized with another Great Place to Work award! We are thrilled to see that we’ve been named #26 on the world’s 100 Best Workplaces for Millennials by Fortune magazine
Ad Sous Chef - Hilton Prague has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.