Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Czech Republic
Tel: 606500775
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Contact person: Alena Navrátilová
Logo Rosmarina
Restaurant
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Hlavní pracovní poměr
O platu jednáme osobně
English, Czech
Start by Agreement, Immediately

Do restaurace Rosmarina umístěné na krásné 70ti metrové lodi zakotvené na Vltavě v Praze 4 - Modřanech hledáme Číšníka/Servírku na hlavní pracovní poměr, možno i brigádně

Rosmarina je moderní restaurace s otevřenou kuchyní, venkovní krytou terasou, sezónním bistrem a unikátním eventovým prostorem ve sportovně-rekreačním areálu umístěném na oblíbené vltavské cyklotrase A2.

Job description

Poskytování vynikajícího zákaznického servisu s osobním a přátelským přístupem. Odborné a profesionální obsluhování hostů v souladu se standardy restaurace. Zajištění plynulého průběhu stolování a vysoké úrovně pohostinnosti. Spolupráce s kuchaři a ostatním personálem pro dosažení optimálního chodu restaurace. Dodržování hygienických norem a standardů.

 

Job requirements

Zkušenosti v oboru výhodou, ale ne podmínkou. Komunikativnost a příjemné vystupování. Ochotu učit se a zdokonalovat se v oboru. Schopnost pracovat v rámci týmu a pod tlakem. Zájem o gastronomii a chuť tvořit pozitivní zážitek pro hosty.

We offer

Stabilní zaměstnání v moderním a inovativním prostředí. Možnost kariérního růstu a profesního rozvoje. Příjemný a kolegiální kolektiv. Nástup dle dohody

Ad Číšník / Servírka has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.