L'Osteria

Národní 135/14
11000 Praha 1 Nové Město, Tschechien
Tel: +420 739 292 779
URL: http://www.losteria.net
Facebook: L'Osteria
Kontaktperson: Lucie Lacko
Logo L'Osteria
Pizzeria
Praha 1 Nové Město
Hlavní pracovní poměr
Englisch
Eintritt nach Vereinbarung

Ciao, amici!

Naše rodina „L’Osteria“ se opět rozrůstá a my hledáme tu správnou ingredienci,  kterou můžeš být právě TY!

V samém srdci Prahy – na Staroměstském náměstí - připravujeme další L’Osterii, a proto hledáme nové členy do naší „La famiglie“. 

S otevřenou náručí přivítáme příjemné a komunikativní kolegy, pro které bude každý náš host „numero uno“!

Tvojí náplní práce bude komplexní zajištění hladkého chodu kuchyně, tzn. vedení týmu cca 15 kolegů, odpovědnost za krizové situace.

My od Tebe očekáváme výborné organizační schopnosti, znalost anglického jazyka, zbožíznalství a hygienických norem. Výhodou (nikoliv podmínkou) je praxe na stejné/obdobné pozici.

Nabídneme Ti práci v otevřené kuchyni naší restaurace, odpovídající finanční ohodnocení, spolupráci v mezinárodním týmu a příjemné pracovní prostředí.

Pospěš si a pošli nám životopis nebo zavolej na tel.: 739 292 779.

 

L'Osteria

Moderní designová restaurace v samém srdci Prahy. Hlasitá hudba a srdečný servis s živou atmosférou pravé Itálie, to je L'Osteria La Famiglia. Vždy pracujeme s velkou porcí Amore, s kapacitou 250 míst a velkou letní terasou jsme vždy vytížení na 100%. Čekáme právě na Tebe!!!!
Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.