Nabízíme zajímavou práci cukrářům, kteří chtějí dělat skutečně poctivou cukrařinu z kvalitních surovin a receptur. Všechny naše výrobky si vyrábíme u nás z nejlepších surovin a tradičních receptur.
Pečení dortů a dalších cukrářských výrobků pro prodej v naší cukrárně.
Cukrárna Saint Tropez má vlastní prostornou moderně vybavenou výrobnu, kde si vyrábíme vše co nabízíme našim zákazníkům.
Lásku k cukrařině spolehlivost, pracovitost, preciznost a smysl pro detail.
Stabilní práci, nadpůrměrnou výplatu, příjemné pracovní místo a fajn kolektiv lidí.
Naše šéfcukrářka vás zaučí v nejdůležitějších cukrářských a čokolatérských technikách používaných v těch nejlepších cukrárnách ve Francii, Itálii.
Nástupní plat je 25.000 měsíčně. Po zaškolení a zvládnutí čokolatérských a dalších cukrářských technik je možný nárůst mzdy.