Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Tschechien
Tel: 608227665
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Kontaktperson: Aleš Hospodářský
Logo Rosmarina
Restaurant
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Hlavní pracovní poměr
Tschechisch
Eintritt nach Vereinbarung

Do restaurace Rosmarina umístěné na krásné 70ti metrové lodi zakotvené na Vltavě v Praze 4 - Modřanech hledáme Kuchaře/ku teplé kuchyně,studené kuchyně, grilu na hlavní pracovní poměr, možno i brigádně

Rosmarina je moderní restaurace s otevřenou kuchyní, venkovní krytou terasou, sezónním bistrem a unikátním eventovým prostorem ve sportovně-rekreačním areálu umístěném na oblíbené vltavské cyklotrase A2.

Stellenbeschreibung

Příprava teplých/studených pokrmů podle receptur a standardů s důrazem na vizuální prezentaci a jedinečnost. Spolupráce s týmem kuchyně na udržení vysoké úrovně gastronomických standardů. Dodržování hygienických norem a bezpečnostních postupů.

Stellenanforderung

Zkušenosti v oboru, ideálně na podobné pozici, není však podmínkou. Kreativní přístup k vaření a schopnost pracovat v rychlém prostředí. Ochotu pracovat v týmu a flexibilitu v pracovní době.

Wir bieten

Stabilní pracovní místo v exkluzivní restauraci s vynikajícím renomé. Možnost profesního rozvoje.  Inspirativní pracovní prostředí a moderní vybavení kuchyně. Nástup dle dohody


Mit der Benutzung des Webseite der Firma Solution Factory s.r.o. erklären Sie sich einverstanden, daß zur Daten-Analyse und zur Bereitstellung der Dienstleistungen Cookies verwendet werden.