Nově otevřený hotel Fairmont Golden Prague přináší zcela výjimečnou úroveň luxusního pohostinství. Jeho ikonická restaurace Zlatá Praha bude místem, kde se snoubí prvotřídní lokální suroviny, inovativní přístup a dokonalé řemeslo pod vedením šéfkuchaře Maroše Jambora.
V tuto chvíli hledáme nového kolegu na pozici Junior Sous Chef, který se připojí k našemu týmu a pomůže nám vytvořit nezapomenutelný gastronomický koncept.
· Podílení se na přípravě a precizní prezentaci pokrmů dle nejvyšších standardů
· Spolupráce při vývoji menu a ladění chutí v rámci celkového konceptu
· Efektivní komunikace a spolupráce s kolegy napříč celým kuchařským týmem
· Účast na ochutnávkách a inovaci pokrmů
· Koordinace a vedení studentů na praxi během dopolední přípravy
· Kuchaře se zkušeností na obdobné pozici
· Profesionála s aktivním zájmem o gastronomii, nové techniky a suroviny
· Precizního a na detail orientovaného jedince, který upřednostňuje kvalitu před kvantitou
· Týmového hráče schopného pracovat pod tlakem a přispět ke skvělé atmosféře v kuchyni
· Možnost pracovat v novém luxusním hotelu s mezinárodní reputací
· Spolupráci s týmem zkušených kuchařů a cukrářů, které spojuje vášeň pro gastronomii
· 8hodinové směny, neděle a pondělí volno
· Profesní růst pod vedením šéfkuchaře Maroše Jambora