Perfect Canteen

Jemnická 1138/1
14000 Praha 4, Česká republika
Tel: 774191864
URL: http://perfectcanteen.cz
Kontaktná osoba: Michaela Řeháková
Logo Perfect Canteen
Reštaurácia
Praha 4
Hlavní pracovní poměr
Čeština
Nástup Ihneď

Náplň práce

Rosteme a intenzivně pracujeme na nových projektech v oblasti gastronomie a potravinářské výroby. V našem novém HOPI Chef Tech Centru, které jsme vybudovali s cílem efektivně propojit nejmodernější technologie s kuchařským řemeslem a centrálně vyrábět produkty v duchu kuchařské techniky Mise en place a produkty potravinářské výroby, máme skvělou novou příležitost pro člověka, který:

se stane součástí hvězdného týmu zkušených šéfkuchařů a bude s nimi vařit špičková zachlazená jídla a polévky a další produkty pod značkou Cibule. a PerfectChefs na high tech technologiích,

bude vařit pro klíčové klienty jako jsou LeoExpress, RegioJet, Rohlík, Košík, Foodora aj.

pracovat budeš v jednosměnném provozu na odpolední směny cca od 14:30 hodin hodin od pondělí do pátku. Výhledově od roku 2024 budeme pracovat ve dvousměnném provozu na ranní a odpolední směny.

Požadujeme

Zkušenosti s centrální výrobou jsou pro nás výhodou, ne podmínkou, rádi tě vše naučíme.

Podmínkou je pro nás nadšení a chuť do prácespolehlivost - co si řekneme, tak platí a pozitivní myšlení, bez kterého se náš nový a významný projekt nebude posouvat dále.

HOPI Chef Tech Centre sídlí v Jažlovicích u Prahy, parkování zajištěno, v případě, že nemáš auto, jsou zajištěny svozy z Opatova.

Ponúkame

Stabilní a dlouhodobou spolupráci a možnost být u nového ojedinělého projektu v rámci gastronomie.

Skvělou partu profíků, dobrou náladu v týmu.

Jsme féroví, platíme vše na výplatní pásku, práci přesčas, víkendy atd.

Používaním webu spoločnosti Solution Factory, s.r.o. súhlasíte s tým, že na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti sa používajú súbory cookie.