Orea Resort Horizont

Pancíř 126
340 04 Železná Ruda, Czech Republic
Tel: +420601346899
URL: http://www.resorthorizont.cz/cz/
Contact person: Romana Sýkorová
Logo Orea Resort Horizont
Hotel
Železná Ruda
Hlavní pracovní poměr
Start by Agreement, Immediately

Je pro Vás důležitá smlouva na dobu neurčitou, ve které budete moci zároveň uplatnit své kuchařské umění? Cestujete a chcete využít náš benefit zaměstnaneckého ubytování 270,- Kč na noc na všech našich hotelech? Chcete mít všechny příplatky a přesčasy evidované na výplatní pásce a vždy proplacené?

Připojte se k našemu týmu hotelu HORIZONT na Šumavě a dejte své kariéře nový směr.

Job description

Co budete dělat?

Zodpovídat za bezproblémový chod kuchyně v nepřítomnosti šéfkuchaře.Podílet se na řízení, kontrole a rozvoji týmu.Podílet se na tvorbě nových menu.Připravovat pokrmy pro hotelové hosty v bufetové a à la carte restauraci.Spolupracovat s ostatními odděleními hotelu.Zodpovídat za zboží a dodržovat technologické postupy.Dodržovat hygienické normy a podmínky HACCP.

Job requirements

Co očekáváme?

Výuční list a praxi v oboru.Zkušenost většího hotelového provozu výhodou.Zkušenost s à la carte kuchyní.Zájem o nové trendy a moderní gastronomii.Vysoké pracovní nasazení a aktivní přístup k práci.Spolehlivost a flexibilitu.Schopnost práce v týmu.

We offer

Co Vám můžeme za práci u nás nabídnout?

Skvělý tým, který si vzájemně pomáhá. Co bude třeba Vás naučíme.Budete součástí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb.Hlavní poměr na dobu neurčitou.Měsíční výkonnostní odměny ve výši až 20 %.Stravování na pracovišti zdarma během směny (snídaně, obědy, večeře).Možnost ušetřit za nájem a ubytovat se u nás za 500 Kč měsíčně.Pobyty na všech hotelech OREA pouze za 270 Kč / osobu / noc! Můžete využívat Vy i Vaše blízká rodina a navíc máte znatelné slevy na F&B služby. Můžete si tedy užívat našich krásných hotelů za velmi přívětivých podmínek :-)Sleva ve výši 40% na stravování v rámci OREA HOTELS & RESORTS.Benefity formou Cafeterie.Odměny za odpracované roky.Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1.000,- Kč.Příspěvek na rekreaci pro děti ve výši 1.500,- Kč/rok.Advanto - systém na vybírání záloh.Odměna za doporučení nového kolegy nebo kolegyně na pracovní poměr.Náborová odměna 20.000 Kč

V neposlední řadě pěkné finanční ohodnocení.

Preferujeme dlouhodobé pracovní vztahy, protože je pro nás důležité dát dohromady kolektiv lidí, kteří se navzájem znají, mohou se na sebe spolehnout a jako bonus spolu rádi tráví i volný čas. I proto nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou po uplynutí zkušební doby.

Naše společnost se o všechny své zaměstnance dobře postarala i během pandemie, hotel jsme otevírali se stejným týmem. Protože na našich zaměstnancích nám opravdu záleží.

Pokud vás pozice kuchař/ka - vedoucí směny zaujala, klikněte na tlačítko ,,Odpovědět“ a pošlete nám svůj životopis. Pokud připojíte i krátký motivační dopis, bude to pro obě strany bonus :-) Budeme se těšit!

Orea Resort Horizont

Orea Resort Horizont**** nabízí svým hostům bezplatné využití svého wellness areálu s bazénem, vířivkou, fitness centrem, soláriem a římskými lázněmi. Ubytovat se mohou ve 117 komfortních pokojích a k dispozici mají hotelovou restauraci se stravováním formou bufetu, lobby bar s letní terasou a konferenční sály.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.