Do nového konceptu přímo na Náměstí Jiřího z Poděbrad přijmeme kuchaře/kuchařky a pomocný personál. Během léta se soustředíme jen na večeře, takže směny budou kratší (18 - 22h + příprava a úklid), od podzimu pak přibudou snídaně a obědy. Směny podle domluvy v týmu.
Zaměřujeme se na moderní bistro nabídku, vybíráme si, co nás baví a co nám chutná. Menu bude o menším počtu jídel, ale zato perfektně vyladěných. Měnit se bude podle aktuální nabídky čerstvých surovin. Obědy budou zaměřené primárně na rychlé a komplexní jídlo - maso/vege, sezónní zelenina, luštěniny, rýže, greens, ořechy/semínka, tedy stálejší nabídka v podobě skvěle vyváženého jídla, které člověka neunaví na zbylou část pracovního či jinak stráveného dne. Největší důraz bude kladen na večeře, ty by měly být zážitkem, ale přesto ne cenovým ústřelem, který si člověk může dopřát jen jednou za čas. Propojovat chutě budeme s naturálními víny a míchanými koktejly. Menu vytvoříme v týmu dle našich zkušeností a schopností dle možností kuchyně a zázemí.
Nástup od července dále.
Možnost spolupráce i v naší druhé provozovně Kolektor Cafe ve Veletržním paláci v Praze 7.
Zkušenosti s moderní kuchyní. Spolehlivost. Opravdový zájem o gastro, ne jen prosté chození do práce.
Odměna oficiální "na pásce". Podíl z tipů, dovolené, pracovní doba v celém úvazku stoosmdesát hodin za měsíc.