Perfect Canteen

Jemnická 1138/1
14000 Praha 4, Czech Republic
Tel: 774191864
URL: http://perfectcanteen.cz
Contact person: Michaela Řeháková
Logo Perfect Canteen
Restaurant
Praha 4
Hlavní pracovní poměr
Czech
Start date Immediately

Job description

Rosteme a intenzivně pracujeme na nových projektech v oblasti gastronomie a potravinářské výroby. V našem novém HOPI Chef Tech Centru, které jsme vybudovali s cílem efektivně propojit nejmodernější technologie s kuchařským řemeslem a centrálně vyrábět produkty v duchu kuchařské techniky Mise en place a produkty potravinářské výroby, máme skvělou novou příležitost pro člověka, který:

se stane součástí hvězdného týmu zkušených šéfkuchařů a bude s nimi vařit špičková zachlazená jídla a polévky a další produkty pod značkou Cibule. a PerfectChefs na high tech technologiích,

bude vařit pro klíčové klienty jako jsou LeoExpress, RegioJet, Rohlík, Košík, Foodora aj.

pracovat budeš v jednosměnném provozu na odpolední směny cca od 14:30 hodin hodin od pondělí do pátku. Výhledově od roku 2024 budeme pracovat ve dvousměnném provozu na ranní a odpolední směny.

Job requirements

Zkušenosti s centrální výrobou jsou pro nás výhodou, ne podmínkou, rádi tě vše naučíme.

Podmínkou je pro nás nadšení a chuť do prácespolehlivost - co si řekneme, tak platí a pozitivní myšlení, bez kterého se náš nový a významný projekt nebude posouvat dále.

HOPI Chef Tech Centre sídlí v Jažlovicích u Prahy, parkování zajištěno, v případě, že nemáš auto, jsou zajištěny svozy z Opatova.

We offer

Stabilní a dlouhodobou spolupráci a možnost být u nového ojedinělého projektu v rámci gastronomie.

Skvělou partu profíků, dobrou náladu v týmu.

Jsme féroví, platíme vše na výplatní pásku, práci přesčas, víkendy atd.

By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.