Clarion Congress Hotel Prague

Freyova 33
190 00 Praha 9, Česká republika
Tel: +420211131103
URL: https://www.clarioncongresshotelprague.com/cs/
Kontaktní osoba: Darina Musilová
Logo Clarion Congress Hotel Prague
Hotel
Praha 9
Hlavní pracovní poměr
Angličtina, Čeština
MS Excel, MS Powerpoint, MS Word, Protel
Nástup Dohodou, Ihned

Do Clarion Congress Hotel Prague**** na banketní oddělení hledáme vhodné uchazeče/-čky na obsazení pozice "Event Coordinator Junior" na plný úvazek, s nástupem ideálně co nejdříve, případně dle vzájemné dohody.

Jste přátelský/-á a komunikativní? Chcete se realizovat při pořádání eventů? Nevadí nám, že nemáte praxi v hotelovém ani kongresovém provozu, rádi vše ukážeme a naučíme:-) Uvítáme Vaše zapálení pro věc a také to, že neberete práci na lehkou váhu.

Pozice je vhodná pro absolventy SŠ, kteří studují jakoukoliv VŠ a hledají pracovní uplatnění ke studiu na pracovní smlouvu. Stejně tak je pozice vhodná pro čerstvé absolventy VŠ, kteří zatím nedisponují žádnou praxí.

Zároveň si Vás dovolujeme informovat, že se nejedná o manažerskou pozici.

Podívejte se na video, které Vás vtáhne do prostor našeho hotelu: https://www.youtube.com/watch?v=Cfo3bmBIUHk.

Web hotelu: https://www.clarioncongresshotelprague.com/cs/.                                                                                                                                                                                    

Náplň práce

- zajišťování průběhu kongresových akcí

- komunikace s klienty

- spolupráce s kolegy z ostatních oddělení v rámci hotelu

- plnění dalších operativních úkolů od nadřízeného (vedoucího banketního oddělení a jeho zástupců)

Požadujeme

- ukončené SŠ vzdělání                                     

- vstřícný proklientský přístup

- organizační, komunikační a vyjednávací schopnosti            

- proaktivitu, schopnost týmové práce i samostatného rozhodování

- pečlivost, příjemné a profesionální vystupování

- uživatelská znalost práce na PC (MS Office)

- komunikativní znalost AJ

- znalost dalšího cizího jazyka výhodou

Nabízíme

- zajímavou práci a příjemné pracovní prostředí v týmu vedoucího banketního oddělení Clarion Congress Hotelu Prague se zázemím velké stabilní společnosti CPI Hotels, a. s.

- 1 směnný provoz, pracovní dobu 40 hodin týdně, směny dle dohody s nadřízeným

- možnost dalšího vzdělávání 

- odpovídající platové ohodnocení s výkonnostní složkou mzdy

- závodní stravování

- mobilní telefon 

- firemní benefitní program (Cafeteria, Edenred Benefit Card, karta Multisport za zvýhodněnou cenu + možnost doprovodné, kvartální odměny dle pracovních výsledků, a další výhody velkého hotelového řetězce)

Vaše životopisy posílejte, prosím, na e-mailovou adresu: hr@cchp.cz. Do předmětu e-mauli uvádějte vždy název pozice, o kterou se zajímáte.

V případě, že do 14 dnů od nás neobdržíte žádnou odpověď, dali jsme přednost jinému uchazeči.

Zasláním životopisu do společnosti CPI Hotels, a. s., IČO 47116757, se sídlem Praha 10, Bečvářova 2081/14, PSČ 100 00, dáváte této společnosti, jako správci osobních údajů, souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dle příslušných ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Poskytnutím osobních údajů zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.

Souhlas udělujete v rozsahu osobních údajů ve Vašem životopise, pro účely výběrového řízení na pozici uvedenou v tomto inzerátu a na dobu trvání výběrového řízení na tuto pozici, nebude-li dohodnuto něco jiného. Vaše osobní údaje bude zpracovávat výše uvedená společnost, a to ve svých prostorách automatizovaně prostřednictvím prostředků výpočetní techniky a/nebo manuálně formou kartotéky, a to jednotlivými pověřenými zaměstnanci.

Poskytnutí Vašich osobních údajů pro výše uvedené účely je dobrovolné, nicméně neposkytnutím se vyřazujete z možnosti účastnit se výběrového řízení na výše uvedenou pracovní pozici. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny pouze oprávněným státním orgánům a institucím či jiným subjektům, budou-li pro to splněny podmínky uvedené v právních předpisech.

V souladu s ustanovením § 11 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, a budete-li se domnívat, že výše uvedená společnost zpracovává Vaše údaje v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo s právními předpisy, máte dále právo žádat výše uvedenou společnost prostřednictvím kontaktních údajů v tomto inzerátu o vysvětlení, respektive odstranění takto vzniklého stavu.

Inzerát Event Coordinator Junior na banketní oddělení nebyl uložen do oblíbených. Přihlašte se prosím.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.