gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Do Crème de la Crème nově i na snídani - po celý den

Do Crème de la Crème nově i na snídani - po celý den

Crème de la Crème ve svém Zmrzlinovém salonu na Národní rozšiřuje nabídku o celodenní snídaně. Kromě výborné řemeslné zmrzliny a domácích dortů si tak nyní můžete pochutnat na obložených chlebech, sladkých i slaných palačinkách nebo řeckém jogurtu s granolou. Jídla je navíc možné objednávat po celý den.

 

Crème de la Crème rozšiřuje svoji nabídku. Nově si můžete ve Zmrzlinovém salonu na Národní 23 vychutnat slané i sladké snídaně. A to dokonce po celý den. Zastihne-li vás malý hlad nebo hledáte místo v centru Prahy pro pracovní schůzku či setkání s přáteli, Crème de la Crème vám poskytne nejen příjemné útočiště, ale především pestrou nabídku, jak už tradičních zmrzlin či dortů, tak nyní také lehkých pokrmů.

 

Crème de la Crème ve svém Zmrzlinovém salonu na Národní rozšiřuje nabídku o celodenní snídaně ✔

 

Filozofie Crème de la Crème je postavena na těch nejkvalitnějších a poctivě vybraných surovinách, a to platí také u nových snídaní. Honza Hochsteiger odebírá bio chléb z pekárny Eska, pražskou šunku z Ambiente Naše maso a vejce jsou z rodinné farmy Václava Matouška. Granolu pro sladkou variaci snídaně si v Crème de la Crème vyrábí sami ve své řemeslné pekárně.

 

Honza Hochsteiger je prostě šikovnej ?

 

Co konkrétního vás na snídaňovém menu čeká? Nabídce dominují obložené chleby z Esky. Ty jsou lehce opečené na másle a dát si je můžete s pražskou šunkou a sýrem nebo sázeným vejcem. Bestsellerem se jistě stane variace s míchanými vejci a lososem. Sáhnout můžete také po salátu s mozzarellou nebo tofu. Pro zastánce sladké snídaně je poté připravený řecký jogurt s domácí granolou a ovocem. V nabídce jsou dále palačinky z pohankové mouky a dát si je můžete jako na slano, s rajčaty a tofu, tak sladké s nutellou, marmeládou, jablky a s bohatou porcí šlehačky. Pokud máte chuť jen na něco malého, potěší vás kanapky s lososem, šunkou, sýrem, olivami a sušenými rajčaty.

 

K snídani si u Honzy můžete dát i dortík ?

 

Bude-li vás honit mlsná, vyzkoušejte také řemeslné dorty a zákusky z vlastní pekárny Crème de la Crème. V nabídce je například Black Forest spojující smetanu, čokoládu a višně nebo sachr, který je ale na rozdíl od toho klasického daleko měkčí a vláčnější. Dortovým bestsellerem Crème de la Crème je však mrkvový dort. Ten se navíc peče z pohankové mouky. K dalším sladkým dobrotám patří makronky, cheesecake, štrůdl, tiramisu, ořechový dort nebo čokoládová pěna.

 

Všechno je z nejlepších surovin ❤

 

Snídaně, stejně jako dorty a zákusky, je možné si objednat ve Zmrzlinovém salonu na Národní 23 po celý den, tj. od 10 až do 21:30 hodin.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Crème de la Créme

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.