gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Stýská se vám po Lunchtime? Zkuste MenuČesko!

Stýská se vám po Lunchtime? Zkuste MenuČesko!

Oblíbený portál Lunchtime, který hostům umožňoval rychlou orientaci v obědové nabídce podniků v blízkém okolí a restauratérům zase snadné ovládání a rychlé vkládání denní nabídky, už více než tři roky neexistuje. Poptávka po podobných službách však neustává a až dosud neexistovala na našem trhu alternativa, která by byla plnohodnotnou náhradou. Slyšeli jste už o projektu MenuČesko.cz?

 

Většina lidí nemá čas ani náladu procházet v práci nebo doma webové stránky několika různých restaurací, aby zjistila, jaké menu dnes nabízejí, a následně se rozhodla, kde poobědvá. Toho využívá právě web MenuČesko.cz, který zájemci zobrazí aktuální nabídku gastro zařízení v sousedství zadáním přesné adresy nebo využitím funkce “Moje poloha” a následně umožní přehlednou formou vybrat si, zda dát přednost obědu z restaurace za rohem, či si zajít na své oblíbené jídlo o kousek dál.

 

MenuČesko.cz nabízí hlasovým hostům snadnou volbu

 MenuČesko.cz sdružuje celou řadu specializovaných portálů zaměřených na konkrétní regiony: MenuPraha.cz, MenuBrno.cz, MenuLiberec.cz atd. V současné době je denně využívá 15 000 uživatelů a je možné zde najít profily více než 700 restauraci, přičemž tyto počty neustále rostou.

 

Nabídka v každém místě se pochopitelně liší

 

Ovládání, vyhledávání i zadávání údajů je intuitivní a velmi snadné pro hosty i provozovatele. Návštěvníkům se zobrazují všechny důležité údaje o vybrané restauraci, kromě menu i kontakty, poloha na mapě, odkazy na web i sociální sítě, otevírací doba, akce apod. Restauratéři si pak profil mohou založit zdarma, v rámci zpoplatněných služeb mohou vkládat jídelní lístky s možností tisku a mají k dispozici přehledné statistiky, srovnání nabídky i cen s konkurencí v okolí a další specializované služby včetně těch na míru.

 

Ovládání je velmi snadné

 

MenuČesko.cz je 100% českou firmou, která klientům poskytuje nepřetržitý servis i technickou podporu. Jak říká Eliška Švestková, Revenue Manažerka Grand Hotelu Bohemia: “Portál MenuPraha.cz využíváme již několik let a osvědčil se nám zejména k propagaci poledního menu naší restaurace Franz Josef. Velká část hostů hledá naši nabídku právě tady. Dalším plusem je velmi snadná administrace. Mohu jen doporučit.”

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.