gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Reklama na hotel z hororu

Reklama na hotel z hororu

Diváky, kteří sledovali přímý přenos z udílení letošních výročních cen americké Akademie filmového umění a věd (tedy slavných Oscarů), překvapila o přestávce reklama na hotel, ve kterém by asi nikdo z nás ve skutečnosti bydlet nechtěl!

 

Chtěli byste bydlet v hotelu z hororu?

 

Každý milovník a milovnice hororů dobře zná legendární horský hotel Overlook, dějiště kultovního filmu Stanleyho Kubricka z roku 1980 na motivy románu Stephena Kinga s Jackem Nicholsonem v hlavní roli.

 

 

Užaslí diváci oscarového galavečera 4. března zhlédli reklamu, která je zvala k pobytu na tomto “klidném místě ideálním pro rodinou dovolenou”, do hotelu, který byl právě “čerstvě rekonstruován” a kde “čeká překvapení na každém rohu”. V záběrech byl přitom vidět hotelový personál, očividně zahlazující stopy po řádění filmového šílence Jacka Torrance.

 

Ani po pečlivém úklidu to asi nebude úplně běžný hotel...

 

Pravý zadavatel reklamního spotu byl odhalen až v posledních vteřinách - bylo jím Filmové muzeum, které americká filmová akademie plánuje otevřít příští rok v Los Angeles.

Zdroj: The Academy of Motion Picture Arts and Sciences

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.