gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Honza Hochsteiger otevírá novou zmrzlinárnu

Honza Hochsteiger otevírá novou zmrzlinárnu

Italská zmrzlina z Crème de la Crème se za tři roky stala v Praze pojmem a zmrzlinové bistro v Husově ulici si rychle vydobylo místo ve všech průvodcích jako jedna z nejlepších zmrzlináren ve městě. Teď její zakladatel, zmrzlinový “guru“ Honza Hochsteiger otevírá další podnik na Národní třídě a to už  v dubnu. A není to apríl!

 

Crème de la Crème brzy otevře i na Národní

 

Nový zmrzlinářský podnik bude nabízet nejširší stálý výběr ze 40 druhů zmrzlin, pravidelné speciální zmrzliny a zmrzliny ze vzácných nebo luxusních surovin jako lanýže nebo koňak, ukázky výroby zmrzliny v historickém retro zmrzlinovači Carpigiani, ruční výrobu kornoutů přímo na místě a čokovod se stále proudící hořkou čokoládou a mnoho dalšího. Bude to takový malý zmrzlinový ráj.

 

Honza Hochsteiger brzy otevře druhou zmrzlinárnu

 

A to stále není všechno, tým Honzy Hochsteigera chystá do budoucna i další novinky jako semifreddo, což je vlastně taková „polozmrzlina“, zmrzlinové dorty a speciální zmrzlinové dezerty. Neboudou samozřejmě chybět ani zmrzliny veganské a zdravé  bez cukru. Nechte se překvapit a přijďte ochutnat!

 

Chtěli byste pracovat v týmu Honzy Hochsteigera?
Aktuální výpis volných pozic najdete na portálu GastroJobs.cz.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.