gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Letadla Emirates zpátky v Praze

Letadla Emirates zpátky v Praze

Letadlo Emirates na lince (EK 139) do Prahy v neděli v odpoledních hodinách přistálo na pražském letišti a společnost tak oficiálně obnovila osobní přepravu na trase Praha – Dubaj.

 

Odlety z Prahy jsou naplánované třikrát týdně, linku obslouží Boeing 777-300ER. Zákazníci společnosti mohou také využít spojení do dalších destinací s přestupem v Dubaji, včetně vybraných destinací v asijsko-pacifickém regionu.

 

Letadlo Emirates zpátky v Praze

 

Lety z/do Prahy je možné rezervovat online přes webové stránky emirates.com nebo prostřednictvím cestovních kanceláří. Let EK 140 společnosti Emirates bude z Prahy pravidelně odlétat každou neděli, středu a pátek v 15:55 místního času, v Dubaji přistane v 23:50 místního času. Zpáteční let EK 139 opustí Dubaj v 08:35 místního času, v Praze přistane v 13:00 místního času.

 

Emirates momentálně létá do více než 65 destinací a zajišťuje spojení mezi Afrikou, Blízkým Východem a asijsko-pacifickým regionem s přestupním spojením v Dubaji, kterou mohou zákazníci Emirates také navštívit, a to díky směrnicím, které od 7. července povolují vstup do města cestujícím s obchodním či turistickým záměrem.

 

Emirates jsou známé prvotřídním servisem

 

Emirates je první letecká společnost na světě, která nabízí svým zákazníkům bezplatné pokrytí finančních nákladů na léčbu či povinnou karanténu v případě onemocnění virem COVID-19 během jejich cest. Pro více informací navštivte: www.emirates.com/covid19assistance.

 

V důsledku postupného otevírání hranic se Emirates rozhodla také pozměnit rezervační politiku společnosti. Zákazníci, kteří v období od 31. července 2020 zakoupí letenku na let, který se uskuteční do 30. listopadu 2020, se mohou těšit na flexibilnější podmínky, pokud dojde k neočekávaným cestovním změnám v důsledku pandemie COVID-19 nebo pokud si zarezervují letenky Flex nebo Flex plus. Více informací naleznete zde.

 

Emirates jsou známé prvotřídním servisem

 

Prémioví zákazníci Emirates mohou opět využít službu Chauffeur-drive nebo relaxovat v salónku na letišti v Dubaji, a to po důkladném posouzení zdraví a bezpečnosti. Společnost Emirates také přijala ucelený soubor bezpečnostních opatření, aby zajistila zdraví a bezpečí všech zákazníků i zaměstnanců společnosti, a to jak na zemi, tak ve vzduchu. Každý cestující také obdrží hygienický balíček, který obsahuje ochrannou masku, rukavice, antibakteriální ubrousky a dezinfekční prostředek na ruce. Pro více informací o bezpečnostních opatřeních navštivte tuto stránku.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Emirates

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.