gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Dětští kontroloři v hotelích Vienna House

Dětští kontroloři v hotelích Vienna House

Během Světového dne dětí, který se slaví 20. listopadu, se děti ve Vienna House poprvé představily v roli tajných kontrolorů. Všechny hotely ze skupiny tento den oslavily malými překvapeními pro nejmenší hosty. 

 

V červnu svěřila společnost Vienna House dětem manažerské funkce. Nyní u příležitosti Světového dne dětí představuje akci "Děti v roli tajných kontrolorů". Průkopníkem tohoto projektu je Francie s hotely Vienna House Dream Castle and Vienna House Magic Circus poblíž Disneyland® Paris. V roce 2018 pak budou kvalitu hotelů očima dětí kontrolovat všechny ratolesti ubytované v libovolném hotelu Vienna House –  v České republice, v Německu, Polsku, Rumunsku, Rusku i na Slovensku. Pomůže jim s tím nezbedný hotelový skřítek Joh.

 

Malí kontroloři se schovají za masku skřítka Joha. Malí kontroloři se schovají za masku skřítka Joha.

 

S modrými maskami Joha, které si lze vyzvednout na recepci či stáhnout z hotelové stránky a vystřihnout, mohou malí tajní kontroloři prošmejdit celý hotel a pečlivě si vše zapisovat: Hodí se postele na pořádnou polštářovou bitvu? Dávají v hotelu na burgery dost kečupu a do palačinek hodně čokolády? Jsou chodby a schodiště vhodné pro dobrodružství a objevování? Neztrácí zaměstnanci hotelu úsměv, i když se děti ptají na všetečné dotazy? Dotazníky jsou vybírány na recepci a každý měsíc jsou vyhodnocovány. Navržená zlepšení jsou pak uváděna do praxe. Tajní kontroloři zůstávají v anonymitě. Ne každé dítě s modrou maskou k nim koneckonců musí patřit.
 
Při příležitosti Světového dne dětí otevřely uvedené dva francouzské hotely také výstavu s názvem Dětské úsměvy. Fotografie, které pořídila Sandie Dubois, jsou plné usmívajících se dětí a šťastných tvářiček. Tato francouzská fotografka míří objektiv na děti od okamžiku, kdy se jí narodil první potomek, a zachycuje jejich upřímné, nelíčené výrazy.


Hotely Vienna House Dream Castle and Vienna House Magic Circus poblíž Disneyland® Paris.Hotely Vienna House Dream Castle and Vienna House Magic Circus poblíž Disneyland® Paris.

 

Vienna House Andel’s Cracow nabízí k oslavě Světového dne dětí hostům do 12 let přenocování a stravu zdarma. Ve Vienna House Easy Katowice si nejmenší hosté mohou upéci Johovu pizzu. Ve Vienna House Easy Günzburg objeví děti ve snídaňovém bufetu ovocná zvířátka. Překvapení pro děti mají v rukávu všechny další hotely – například dorty ve tvaru skřítka Joha jsou připraveny v České republice.  

 

Společnost Vienna House se dětem věnuje dlouhodobě. V září zaujala zpráva, že výherce její soutěže o zájezd do Disneylandu, Čech Michal K., který se dlouhodobě věnuje charitě a pomoci těm, jež to potřebují, přenechal zájezd chlapci po onkologické léčbě. Vienna House tento výjimečný skutek Michala K. znásobila, když se rozhodla kromě pobytu sponzorovat rodině také letenky do Paříže!

 

Ve Vienna House se dětem věnují dlouhodobě

Zleva: Klaus Pilz, ředitel Vienna House Czech Republic, rodina a výherce Michal K., který výlet přenechal potřebným.

 

Soutěž byla jednou z letošních akcí, kterou Vienna House představila dětský koncept. Zároveň se však snaží i pomáhat. V červnu například hotely Vienna House Czech Republic otevřely na jeden den své brány onkologicky nemocným. Děti z organizace Můj nový život, se kterou hotely v tuzemsku dlouhodobě spolupracují, si v rámci jedinečné osvětové exkurze vyzkoušely zajímavé a hlavní hotelové funkce.


Podrobnosti a výhody dětského programu, konceptu a nabídky Vienna House pro nejmenší jsou na webových stránkách www.viennahouse.com/kids. K dispozici je vybavení pokojů pro děti, dárky proti nudě, speciální dětská menu a ve vybraných hotelech i dětské koutky a dětská snídaně. Děti do tří let jsou ubytovány ve Vienna House zdarma. Děti do 14 let pak mohou ve většině hotelů Vienna House spát za zvýhodněnou cenu.

Zdroj, fotografie: Vienna House

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.