gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Hilton Prague má nového Hotel Managera

Hilton Prague má nového Hotel Managera

Hilton Prague oznámil jmenování pana Ryana Gauciho na pozici hotelového Hotel Managera. Gauci je původem z Malty a do Prahy přichází z hotelu Hilton Warsaw Hotel & Conference Centre, kde od roku 2015 působil jako provozní ředitel.

 

Gauci vystudoval Institut turismu na Maltě se zaměřením na hotelový provoz a v tomto oboru pracuje již více než 16 let. Do společnosti Hilton Worldwide nastoupil před 11 lety a působil celkem v devíti hotelích značky Hilton Hotels & Resorts v šesti zemích. Během své kariéry u společnosti Hilton zastával nejrůznější pozice, jako jsou groups, conventions a event sales executive, vedoucí recepce, vedoucí oddělení food & beverage nebo zástupce ředitele hotelu. Do Prahy přišel z funkce provozního ředitele hotelu.

 

Ryan Gauci, nový Hotel Manager Hiltonu Prague

 

Ve své nové roli se Gauci zaměří mimo jiné na dohled nad několika renovačními projekty, které zahrnují také pokoje pro hosty a zasedací prostory. Je nadšen, že se mohl stát součástí tak různorodého týmu. Bude ho nadále motivovat k poskytování služeb, které přispívají k výjimečných zážitkům hotelových hostů.

Zdroj: Hilton Prague

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.