gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Asie, která Čechům rozumí

Asie, která Čechům rozumí

Asijská kuchyně v rukou šéfkuchařky Sofie Smith nemá u nás obdoby. Její nápady společně s linií, kterou určuje majitel Štěpán Návrat, vytváří z nového menu v Café Buddha Balbínova neuvěřitelný asijský svět. Prostředí, pokrmy, filosofie - to vše dělá z tohoto podniku bezkonkurenční autentickou asijskou restauraci.

 

Asijská kuchyně v rukou šéfkuchařky Sofie Smith nemá u nás obdoby. Její nápady společně s linií, kterou určuje majitel Štěpán Návrat, vytváří z nového menu v Café Buddha Balbínova neuvěřitelný asijský svět

 

Nové menu má mnoho veličin, ale ne všichni hosté rozumí použité terminologii. Většinu názvů asijských pokrmů lze totiž přesně přeložit jen s obtížemi. Sofie a Štěpán postupně učí své hosty asijské kuchyni porozumět, ale pro nově příchozí připravili speciální nabídku. Feast Menu zachovává zvolený rámec, ale přesné složení pokrmů určuje šéfkuchařka Sofia až v daný den, podle své nálady a rozpoložení. Jedno je jisté: sedm chodů vždy zůstává. Důležitá je cena na osobu (940 korun), minimální počet hostů u jednoho stolu jsou dva. Jedná se o průřez celou kuchyní a při výběru neni nutný slovník nebo asistence personálu. Tady je příklad pro lepší představu:

 

 Prostředí, pokrmy, filosofie - to vše dělá z tohoto podniku bezkonkurenční autentickou asijskou restauraci

 

Café Buddha Balbínova

Feast Menu - přiklad

Salomon &  Fennel Ceviche

Homemade Jiozi

Tempura Shippu Roll

Lemongrass Beef Warm Salad

Popcorn Prawns & Green Mango

Chiang Maines Khao Soi

Jungle Duck

 

 Prostředí, pokrmy, filosofie - to vše dělá z tohoto podniku bezkonkurenční autentickou asijskou restauraci

 

V každém případě má Feast Menu velkou přednost. Nikdo od stolu neodejde nenasycen a nepotěšen. Zapůsobit na protějšek, pochutnat si, neřešit malichernosti - to je nové menu v Café Buddha Balbínova.

 

Asijská kuchyně v rukou šéfkuchařky Sofie Smith nemá u nás obdoby

Zdroj: TZ

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.