gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Prodlužte si léto zmrzlinou z Crème de la Crème

Prodlužte si léto zmrzlinou z Crème de la Crème

Léto je definitivně za námi, zmrzlinová sezóna však zdaleka nekončí. Právě naopak, spolu s prvním spadaným listí připravil Honza Hochsteiger z Crème de la Crème nové druhy této mražené pochoutky. Do švestkového sorbetu či smetanových zmrzlin s příchutí kaštanů a dýně se zamilujete.

 

Honza Hochsteiger z Crème de la Crème nové druhy zmrzliny ?

 

První podzimní dny rozhodně nebrání v tom si i nadále vychutnat mraženou pochoutku. Tím spíš, když na vás čekají speciální nové druhy. Honza Hochsteiger alias pan Zmrzlinka si na nadcházející sezónu připravil zmrzliny z tradičních podzimních surovin. Pokud se vždy těšíte například na sladké knedlíky se švestkami, rozhodně si zamilujete sorbet z tohoto sladko-kyselého ovoce. A že se dýně hodí spíše na polévku? Vězte, že vás nadchne i ve své mražené podobě. Vše ještě doplňuje smetanová zmrzlina s příjemně nasládlými kaštany.

 

Švestkový sorbet si určitě zamilujete ❤


Pokud jste zastánci spíše tradičních přichutí, nemusíte se obávat, v provozovnách Crème de la Crème na vás denně čeká až 40 druhů zmrzliny. Kromě tradičních míst Gelato Café (Husova 12) a Zmrzlinový salon (Národní 23) si můžete nově vychutnat zmrzlinu také v pražských Strašnicích (Průběžná 58), kde naleznete zbrusu novou vzorkovou prodejnu. Kromě dvacítky stálých druhů můžete navíc každý týden vyzkoušet speciální mraženou pochoutku, která bude k dostání pouze zde. V říjnu tak můžete sáhnout například po smetanové zmrzlině z olomouckých syrečků, fior di latte s pepřem, citronové se šalvějí nebo tvarohové s příchutí cheese cake.

 

Zmrzlinu si můžete nově vychutnat i v pražských Strašnicích ?

Zdroj: TZ www.cremecreme.cz

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.