gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

Pražská restaurace The Artisan sídlící v hotelu Marriott vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní nabídce, tak ve speciálně sestaveném brunchovém menu, které poslední březnovou neděli oslavuje svátky jara.

 

Poslední březnová neděle přinese brunchové hody: ochutnáte lahodného králíka s kopřivovou nádivkou, rizoto s medvědím česnekem nebo candáta se smetanovým špenátem. 

 

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

 

Jaro v restauraci The Artisan spojuje tradice i neotřelou gastronomii. "Inspirací je probouzející se příroda, v jednotlivých chodech tak nesmí chybět zelené výhonky, kopřivy, špenát nebo medvědí česnek, které nejen na Zelený čtvrtek tělu dodají potřebnou sílu a energii. I proto jsme zařadili naši domácí fermentovanou a nakládanou zeleninu, která našim pokrmům dodá potřebnou svěžest a řadu důležitých živin," říká David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

 

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

 

Jarní menu nabídne tradici v podobě jehněčího kolínka s bramborovou kaší nebo králíka ve svěží kombinaci s kopřivovou nádivkou, rizoto s medvědím česnekem nebo candáta se smetanovým špenátem a polentou. Chybět nesmí ani salát s kopřivou a medvědím česnekem. Sladkou tečkou na závěr bude grilovaný mazanec, medovník nebo mrkvový dort se zmrzlinou.

 

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

 

Během velikonočního brunche, který se uskuteční poslední březnovou neděli, si mohou hosté vychutnat speciality, jako je špenátové rizoto nebo jehněčí kolínko s bylinkami, rybu na másle s fermentovanou zeleninou, tradiční kopřivovou nádivkou nebo mrkvový tatarák. Milovníci klasiky se mohou těšit na králíka na slanině nebo pražskou šunku s hořčičným glazé. Sladké zakončení čeká hosty v podobě mazance, perníčků, lineckého pečiva s meruňkovou marmeládou nebo tematického mechového či mrkvového dortu.

 

The Artisan přináší čerstvé jarní menu i Easter Brunch

Redakce GastroJobs.cz, zdroj, fotografie: The Artisan

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.